-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Grožio konkurse Mis publika tapusi Eglė Štandtaitė: „Sakiau, kad Raselė laimės“

Pirmadienį vykusio „Mis Lietuva“ konkurso metu žiūrovai daugiausia savo balsų atidavė iš Kauno kilusiai 22 metų Eglei Štandtaitei. Ji pasipuošė „Mis publika“ juosta bei tapo Antrąja vicemis. Mergina neslėpė esanti be galo laiminga, gavusi šį titulą. Ji vienintelė atspėjo, kas pasipuoš „Mis Lietuva“ karūna ir pergalę prognozavo Rasai Vereniūtei.
2012-ųjų Mis Publika Eglė Štandtaitė
Eglė Štandtaitė – Mis Publika ir Antroji vicemis / Algirdo Venskaus nuotr.

„Sako, Štandtaitė tikėjosi karūnos – tikrai nesitikėjau. Kartą, kai vykome į Klaipėdą traukti savo numerėlių, kai žurnalistai klausė, kas ta vertoji, aš nuoširdžiai pasakiau – Rasa. Po konkurso priėjau ir pasakiau: „Na, Rasele, atspėjau.“ Ji labai graži, nuoširdi, protinga ir taip toliau, verta titulo, tikrai. Kiekviena verta“, – po konkurso kalbėjo Eglė Štandtaitė bei pridūrė, jog publika turi geriausią skonį, o su publika ir komisija nesiginčijama.

Mergina teigė dar prieš konkursą sakiusi, jog „Mis publika“ titulas būtų pats didžiausias įvertinimas.

„Įvertino žmonės, pastebėjo mane, labai dėkoju tiems, kurie balsavo, kiekvienam žmogeliui, kuris nepatingėjo balsuoti už mane, asmeniškai sakau ačiū“, – šypsojosi Eglė. Paklausta, už ką publika galėjo ją įvertinti, mergina teigia esanti be galo paprastas, nuoširdus, kuklus žmogus ir mano, jog publika tai pastebėjo. Palaikymo mergina sulaukdavo dar iki konkurso, socialiniame tinkle teigė gaudavusi po 30 laiškų per dieną iš visiškai nepažįstamų žmonių.

Modelio darbo ragavusi mergina teigė, kad šis konkursas labai daug išmokė – laikysenos, bendravimo prieš kameras.

LNK nuotr./Algimantas Minalga-Soliaris
Algimantas Minalga-Soliaris

„Į vežimą įsikroviau daug. Pirmąkart dalyvavau Lietuvos konkurse, esu dalyvavusi tarptautiniame konkurse užsienyje, ten nereikia jaudintis, juk namiškiai nematys. Esu dalyvavusi Lenkijoje konkurse „Mis Supranational“, tai penktas pagal didumą pasaulio konkursas, buvau pastebėta, patekau į dešimtuką. Tačiau taip kaip čia tikrai nesijaudinau. Tėveliai, širdies draugas stebėjo mane, buvo tikrai nelengva“, – pasakoja gražuolė.

Eglė neslepia, kad tas širdies draugas – tai atlikėjas Soliaris. Jie pora jau ketverius metus, ką tik Vilniuje įsigijo būstą, šiuo metu, kaip pati sakė, kuria šeimos lizdelį.

„Apie vestuves nieko negaliu pasakyt, myli mane, aš myliu, meilė didelė, bet per greit apie tai nenoriu šnekėti. Esu be galo, be krašto laiminga“, – šypsosi mergina.

Iš Kauno kilusi gražuolė šiuo metu studijuoja teisę ir valdymą Mykolo Romerio universitete. Neseniai bendradarbiaudama su vienu italu, kuris taip pat stebėjo konkursą Klaipėdos arenoje, ji įkūrė modelių agentūrą. „Vasarą pirmosios mano mergaitės išvažiuoja dirbti į užsienį“, – džiaugėsi Eglė Štandtaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius