Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio paslaptis atskleista: dailininkė Edita Suchockytė kartu su gydytojais sukūrė laimingos moters portretą

Dailininkė Edita Suchockytė laimingos moters portretą sukūrė neturėdama konkretaus modelio, tačiau įdėmiai klausydama trijų estetinės chirurgijos specialistų – Arūno Jankausko, Indrės Sakalauskaitės ir Dariaus Jauniškio – pasakojimų apie pacienčių pageidavimus, jų pačių patarimus ir tik pačios moters arba tikro profesionalo akiai pastebimas detales.
Laimingos moters portretas
Laimingos moters portretas / Editos Suchockytės piešinys
Temos: 1 Grožis

Kasmet šimtus moterų konsultuojančių estetinės chirurgijos profesionalų įžvalgos buvo atvaizduotos smėlyje, po to moterų dažniausiai pageidaujamus bruožus dailininkė Edita Suchockytė užfiksavo portrete.

Taip neįprastai ketvirtadienį Vilniuje atidarytas „Northway“ estetinės chirurgijos centras. Bendra trijų šio estetinės chirurgijos centro gydytojų profesinio darbo patirtis siekia 25 metus. Pristatydami laimingos moters portretą, jie juokavo, kad per ketvirtį amžiaus nori nenori sužinai, kas daro moteris laimingesnes.

„INK agency“ nuotr./Editos Suchockytės pieštas laimingos moters portretas
Editos Suchockytės pieštas laimingos moters portretas

Mokslų daktaras gydytojas Arūnas Jankauskas sako, kad laimingos moters portrete atsispindi ne banalūs stereotipai ar holivudiniai grožio standartai, o greičiau tikri pacienčių lūkesčiai.

Atidarant estetinės chirurgijos centrą daugelis pritarė nuomonei, kad grožis neabejotinai yra viena iš laimės sudedamųjų dalių, tačiau graži išorė negarantuoja, jog žmogus bus laimingas. Moterys į plastinės chirurgijos specialistus dažnai kreipiasi dėl konkretaus išvaizdos trūkumo, kuris jai kelia psichologinį diskomfortą, o pokyčiai suteikia moteriai daugiau pasitikėjimo savimi, vidinės ramybės.

„INK agency“ nuotr./Arūnas Jankauskas ir Indrė Sakalauskaitė
Arūnas Jankauskas ir Indrė Sakalauskaitė

Informaciją straipsniui paruošė „INK agency“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius