Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Grožio vakaras sudomino būrį garsenybių: tarp jų – kūdikio besilaukiančią Inetą Stasiulytę

Vasariškai pasipuošusios ir puikiai nusiteikusios žinomos moterys Paryžiumi kvepiančiame renginyje domėjosi grožio naujovėmis.
Inga Stumbrienė, Ineta Stasiulytė, Irena Starošaitė, Elena Puidokaitė-Atlanta
Inga Stumbrienė, Ineta Stasiulytė, Irena Starošaitė, Elena Puidokaitė-Atlanta / Renginio nuotr.

Gamtos ir technologijų deriniais, revoliucinėmis grožio formulėmis bei nišiniais parfumerijos kvapais domėjosi kūdikio besilaukianti aktorė Ineta Stasiulytė, dainininkė Irena Storašaitė-Žvagulienė, renginių organizatorė Elena Puidokaitė, verslininkė Liucina Rimgailė, Inga Stumbrienė, modelis Simona Starkutė ir kitos žinomos damos. Vyriškąją kosmetikos liniją išbandė Saugirdas Vaitulionis, Tadas Rimgaila ir kiti svečiai.

Renginyje gražiai suapvalėjusiomis linijomis pasirodžiusi Ineta Stasiulytė neslepia, kad dienos rutinoje jai labai svarbu odos priežiūra, tačiau pripažįsta, kad dėl užimtumo, šioje srityje turinti sau pastabų.

„Labai mėgstu greito efekto priemones, taip sutaupau laiko ir džiaugiuosi akivaizdžiu rezultatu. Esu šiek tiek tinginė“, – šmaikštavo žinoma aktorė.

Renginio nuotr./Vakaro akimirka
Renginio nuotr./Vakaro akimirka

Pasak šventėje dalyvavusios dermatovenerologės profesorės Matildos Bylaitės-Bučinskienės, lietuvės ne tik itin kruopščiai prižiūri savo veido odą, bet ir yra labai išprususios grožio srityje. „Daugelis jų yra tikros ekspertės, todėl itin atidžiai renkasi odos priežiūros priemonės. O tai yra labai gerai. Esu tikra, kad tokios revoliucinės naujienos kaip trijų molekulių grožio formulė sudomins lietuves, juk visų mūsų tikslas kuo efektyviau odą aprūpinti energija ir deguonimi“, – teigia gydytoja.

Specialiai šventės proga iš Paryžiaus į Vilnių atvykusio „Eisenberg“ kosmetikos ir parfumerijos atstovo Jean-Luc Trognon nuomone, svarbiausiai neprarasti smalsumo ir visada išbandyti naujausius kosmetikos srities atradimus. „Naudojantis naujausiomis technologijomis ir gamtos dovanomis, kosmetikos gamyba tobulėja žaibiškai ir visada laimi vartotojas“, – pažymėjo atstovas.

Daugiau akimirkų – galerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: I.Stasiulytė ir D.Meškauskas Balyje atostogavo jau trise: „Sulaukę dovanos iš dangaus, planų nekeitėme“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius