Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „ba.“ gimtadienį su garsiais draugais paminėjo kine – pristatė 5 metus kauptą dokumentiką

Maištautojai „ba.“ ketvirtadienio vakarą pakvietė į vieną svarbiausių renginių savo istorijoje – penkerius metus kauptos vaizdo dokumentikos pristatymą. Į sostinės kino teatre vykusią premjerą susirinko ne tik artimi grupės bičiuliai, bet ir nemažas būrys gerbėjų – išparduoti visi prekyboje paskelbti bilietai.
Grupės „ba.“ dokumentikos pristatymo akimirka
Grupės „ba.“ dokumentikos pristatymo akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Per penkerius metus grupei „ba.“ pavyko nuveikti tikrai daug, o pasiekimais džiaugiasi ir grupės lyderis Benas Aleksandravičius. Dar anksčiau juokavęs, kad galbūt kai kuriems penkmetis neatrodo ta data, kurią reiktų paminėti, sukvietęs artimiausius bičiulius ir gerbėjus dėkojo už roke paskendusį etapą.

„Per šiuos metus su komanda padarėme labai labai daug, o aš visais prisidėjusiais ir kartu dirbusiais bei dirbančiais žmonėmis labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi. Tad visus pakvietėme į „Vingį“, nes vaizdas mums yra neatsiejama muzikos dalis, ir norime per savo gimtadienį švęsti su visais kartu“, – dar prieš premjerą sakė B.Aleksandravičius.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Grupės „ba.“ dokumentikos pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Grupės „ba.“ dokumentikos pristatymo akimirka

O švęsti susirinko įspūdinga minia. Vaizdo dokumentika pristatyta didžiausioje kino teatro „Forum Cinema Vingis“ salėje, talpinančioje 650 žmonių, o likus kelioms valandoms iki numatyto įvykio pradžios pranešta, jog gerbėjai išgraibstė visus bilietus.

Gimtadienį šventė ir garsūs žmonės – į renginį atvyko Andrius Mamontas, Justinas Jarutis, Konstantinas Kiveris-Lilas, Viktoras Diawara ir Živilė Diawara, Tautvydas Paulius Augustinas („Baltasis Kiras“), Laura Vagonė ir kiti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Grupės „ba.“ dokumentikos pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Grupės „ba.“ dokumentikos pristatymo akimirka

Benas Aleksandravičius išskiria, kad per šiuos penkerius metus netrūko ne tik iššūkių ir muzikinių pasiekimų, bet ir drąsių pareiškimų. Kaip teigia grupės lyderis, laisvė nėra atsiejama nuo grupės „ba.“ veiklos.

„Pradžioje jos buvo kiek mažiau, bent jau mano akimis. Bet dabar, atsivėrus daugiau durų, jaučiuosi drąsesnis ir nesibaiminu skleisti savo minčių ar nuomonės apie tam tikrus dalykus. „ba.“ išlaisvino mane kaip žmogų, padėjo žengti didelį žingsnį savęs pažinimo link ir leidžia man jaustis savimi“, – teigia jis.

Tiesa, tai ne pirmoji grupės „ba.“ premjera. Praėjusių metų rudenį vienoje iš mažesnių „Forum Cinemas Vingis“ salių tąkart pristatytas kartu „Twodicks“ kompanija kurtas ir Dominyko Blizniko režisuotas vaizdo klipas dainai „Kūną palikai / atsibudai“ bei jo kūrimo užkulisiai.

VIDEO: BA. - KŪNĄ PALIKAI / ATSIBUDAI (3/3)

Grupės ketvertas ruošiasi ir kitam labai svarbiam žingsniui – kovo 16-ąją menų fabrike „Loftas“ įvyks penktojo „ba.“ gimtadienio koncertas.

Iššūkius sau ir kitiems mėgstanti ir gebanti kelti „ba.“ komanda neabejoja, jog penkmečio koncertas ir su juo susiję projektai bus dar vienas didelis žingsnis pirmyn.

„Tikiu, kad tai bus didžiausias projektas per visą „ba.“ karjerą“, – sakė Benas Aleksandravičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius