Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupėje „Kitokios“ vasarą koncertuos ir buvusi narė Guostė Dilienė

Merginų grupėje „Kitokios“ papūtė permainų vėjai – jos gretose vasarą vis dažniau galima pamatyti buvusią grupės senbuvę Guostę Abeciūnaitę-Dilienę, kuri iš jos pasitraukė prieš keletą metų sukūrusi šeimą ir atsidavusi šeimyniniam gyvenimui. Neseniai žiniasklaidoje pasklidus žiniai apie Guostės ir jos vyro, krepšininko Vilmanto Dilio, skyrybas, moteris paguodą ir palaikymą rado „Kitokių“ draugijoje, todėl nenuostabu, kad vasarą, per patį darbymetį, sutiko su jomis koncertuoti.
Oksana Šklėriūtė, Renata Klimaitytė ir Guostė Dilienė
Oksana Šklėriūtė, Renata Klimaitytė ir Guostė Dilienė (dešinėje) / Asmeninio albumo nuotr.

Grupės merginos – Renata Klimaitytė, Oksana Šklėriūtė ir Alvyda Chmelevskytė vasarą sulaukia Guostės pagalbos – merginų teigimu, dėl darbų gausos ir įtempto koncertų grafiko kartais visoms nepavyksta susiderinti ir visur suspėti, todėl tokiais atvejais joms gelbsti Guostė, puikiai sutarianti ne tik su visomis grupės atlikėjomis, bet ir žinanti dainas bei pasirodymu choreografiją.

„Jau žiemą žinojom, kad vasara bus karšta, reikės didinti pajėgas, o Guostė puikiai žino ir moka mūsų repertuarą, choreografiją, mes labai susigyvenusios, todėl viskas labai puikiai išsisprendė“, – portalui Žmonės.lt sakė „Kitokių“ lyderė Renata Klimaitytė.

Jai antrino ir beveik dvejų metukų sūnų auginanti Guostė, kuriai kartais prisijungti prie koncertų su grupe tapo puikia veikla, nes tokiu būdu ji gali suderinti ir grupės veiklą, ir mažylio poreikius.

„Vieną rytą sulaukiau Renatos skambučio ji kaip visuomet šmaikštavo: „Guoste, ar žinojai, kad ketvirtadienį dainuoji „Neatlygintinos donorystės“ koncerte?“, – šypsodamasi kolegės pasiūlymą vasarą padėti grupei koncertuoti atsiminė Guostė.

Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė ir Guostė Dilienė
Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė ir Guostė Dilienė

„Mes viena kitą suprantame be  žodžių, esame ne tik kolegės scenoje, bet ir geros draugės gyvenime, be to, kartu su Oksana esame grupės pradininkės, todėl suprantama, jog vasaros sezono metu, kuomet koncertų būna ypatingai daug, pagalba labai reikalinga. Sutikau pagelbėti mergaitėms ir pastiprinti jų pajėgas, karts nuo karto pavaduodama kažkurią iš jų. Visko būna: kai kartais tiesiog ne visos ir ne visada gali vykti i koncertą, natūralu, jog pritrūksta jėgų, merginų grafikas išties įtemptas, tuomet planuojuosi koncertuoti aš ir grupė nenukenčia. O ir aš pati prasiblaškau“, – teigė G.Abeciūnaitė-Dilienė.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Šklėriūtė, Guostė Dilienė, Renata Klimaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Šklėriūtė, Guostė Dilienė, Renata Klimaitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius