-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Grupės „Rollikai“ nariai naujoje fotosesijoje tapo blogais berniukais

Kas nemėgsta pašokti pagal seną, gerą, kokybišką rokenrolą? Vaikinų grupė „Rollikai“, rodos, pasiruošę šiais metais nemenkai “papurtyti“ muzikos pamatus.
„Rollikai“
„Rollikai“ / Eglės Pinikienės nuotr.
Temos: 1 Muzika

Šį kartą vaikinai dalinasi naujausia savo fotosesija, kurioje atsispindi visai kitokie dainininkų portretai. „Pačioje grupės pradžioje buvome saldūs berniukai. Su tvarkingais marškinėliais, išlygintom kelnytėm ir nepriekaištingom šukuosenom, bet laukiniu vidum“, – šypsosis Naglis ir patikina, kad naujame grupės įvaizdyje atsiskleidžia visai kitoks grupės „Rollikai“ vizualas.

Sutelkę bendras pajėgas su fotografe Egle Pinikiene ir stiliste Renata Grėbliauskaite, dainininkai pasirinko vyriškai seksualų, šiek tiek iššaukiantį, bet, pripažinkime, dėmesį prikaustantį įvaizdį. „Džiaugiamės, kad fotografė Eglė leido būti savimi ir paskatino išryškinti paslėptas, gal ne visada demonstruojamas, charakterio savybes ir emocijas“, – vienbalsiai pasakoja „Rollikai“. 

Vaikinai dovanoja naujausią savo fotosesiją visoms gerbėjoms, pažada greitu metu pristatyti naujausią savo kūrinį ir sako ačiū plaukui meistrui Oleg Berezin (salonas “Proffi”),  „Pando Pants“, bei „Pret-a-Porter“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius