Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Vyšnios“ narė Sandra Navickaitė atsiskleidė gundančioje fotosesijoje

Merginų grupės „Vyšnios“ narė Sandra Navickaitė lygiai prieš dvejus metus, rugpjūčio 31-ąją nutarė radikaliai pakeisti savo gyvenimą. Šiandien ji džiaugiasi įvairiais pokyčiais ir specialiai šiai progai nutarė atsiskleisti dar vienoje gundančioje fotosesijoje.
Sandra Navickaitė
Sandra Navickaitė / Armino Cicėno nuotr.

Tiesa, fotosesija sutapo su šios vasaros pabaiga, taigi, kaip sakė pati mergina, tai ir tarsi atsisveikinimas su ja, ir pasisveikinimas su naujuoju rudens sezonu.

„Tai tarsi tam tikro gyvenimo etapo įamžinimas. Per pastaruosius dvejus metus mano gyvenime labai daug įvyko. Manau, ateityje bus ir pačiai labai smagu pažiūrėti, kaip atrodžiau įvairiais gyvenimo etapais, kaip keičiausi“, – pristatydama fotosesiją pasakojo S.Navickaitė ir pridūrė, kad visa ši vasara jai buvo itin aktyvi.

Kaip pasakojo pati dainininkė, lygiai prieš dvejus metus ji nutarė išeiti iš komforto zonos, kurioje buvo įpratusi gyventi, ir pakeisti viską, kas jos gyvenime netenkino.

Armino Cicėno nuotr./Sandra Navickaitė
Armino Cicėno nuotr./Sandra Navickaitė

„Tiesiog tuo metu, lygiai prieš dvejus metus, jaučiausi taip, tarsi nebūčiau turėjusi ko prarasti. Išėjau iš darbo, palikau mylimąjį, persikrausčiau gyventi į Vilnių, pradėjau magistrantūros studijas. Per pastarąjį pusmetį plaukų spalvą keičiau jau tris kartus. Atvykus į Vilnių prasidėjo nauji darbai, čia sutikau labai daug naujų žmonių, iš kurių daug ko išmokau“, – apie idėją keisti savo gyvenimą, kabintis į gyvenimą naujoje aplinkoje pasakojo S.Navickaitė.

Anot dainininkės, jai dažnai būna nelengva suderinti įvairių naujų projektų, marketingo specialistės darbų, studijų, filmavimų ir koncertų, tačiau, kaip ji pati tikino, kai turi užsibrėžtą tikslą – viskas įmanoma ir pasiekiama.

Armino Cicėno nuotr./Sandra Navickaitė
Armino Cicėno nuotr./Sandra Navickaitė

„Kartais tenka dirbti net ir 20 valandų per parą, patirti, ką reiškia atradimų džiaugsmas ir liūdesys dėl nuovargio. Kartais tenka „kristi“ ir kilti vėl, tačiau per šiuos dvejus metus aš nebuvau nustojusi mąstyti pozityviai, įgavau drąsos ir pasitikėjimo. Žinojimas, kad gali judėti pirmyn, keisti savo gyvenimą, gyventi taip, kaip manai, kad tau tinka geriausiai, suteikia sparnus“, – kalbėjo S.Navickaitė.

Būtent paskutinioji kalendorinės vasaros diena Sandrai yra svarbi, nes šiandien ji džiaugiasi nuveiktais darbais, kuriuos sumanė prieš porą metų, ir planuoja naujus. Todėl, kaip pati pasakojo, norėjosi įsiamžinti, atsiskleisti.

„Fotosesija pas fotografą Arminą Cicėną užtruko apie valandą laiko. Drauge su fotografu ir vizažiste Monika Mus aptarėme idėją „Graži moteris, gražus kūnas, graži siela“. Rezultatu likau patenkinta, manau, man pavyko atsiskleisti“, – kalbėjo S.Navickaitė.

„Vyšnių“ narės Sandros Navickaitės fotosesija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius