-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Guostė Dilienė apie romaną su futbolininku Mariumi Žaliūku: „Mane nori sukompromituoti“

Su krepšininku Vilmantu Diliu besiskirianti buvusi grupės „Kitokios“ atlikėja Guostė Dilienė imta poruoti su Škotijos Glazgo klubo „Rangers“ futbolininku Mariumi Žaliūku – internete pasirodė žinia, kad Guostė ir Marius neva užmezgė slaptą romaną. Tokias kalbas pati G.Dilienė portalui Žmonės.lt kategoriškai paneigė.
Marius Žaliūkas ir Guostė Dilienė
Marius Žaliūkas ir Guostė Dilienė / „Scanpix“/„Reuters“ ir asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt susisiekus su Guoste, ji teigė, nesuprantanti apie ką kalbama, nes Marius – seniai pažįstamas jos bičiulis, su kuriuo, anot Guostės, judviejų nesieja joks artimas ryšys tik visiškai draugiška bičiulystė, o kalbos apie įsiplieskusius jausmus  – laužtos iš piršto.

„Jis yra geras mano draugas, kokios dar draugystės ar romanai, baikite juokus! Gyvenu skyrybų procesu ir auginu vaiką, tikrai į tokius dalykus nesiveliu“, – Žmonės.lt sakė G.Dilienė.

Guostė teigė, kad su Mariumi jau kelerius metus gyvai išvis nebendravo.

„Jis yra senas mano draugas ir nieko daugiau. Apskritai, mudu matėmės labai seniai, paskutinįkart su šiuo žmogumi bendravau dar iki santuokos su Vilmantu“, – patikino G.Dilienė.

Žmonės.lt primena, kad žinia apie V.Dilio ir G.Dilienės skyrybas pasklido dar praėjusių metų rudenį, tačiau tąsyk tokias kalbas pati Guostė neigė. Vis dėlto šeimos išsaugoti nepavyko, todėl balandį moteris prisipažino, kad su vyru nusprendė skirtis ir užsiminė apie jų šeimą galutinai išardžiusią „pramogų pasaulio atstovę“, tačiau atskleisti, kas ji tokia, nesutiko.

Netrukus paaiškėjo, kad su V.Diliu poruojama dainininkė Natalija Bunkė, tačiau pati atlikėja tai kategoriškai neigė.

Tai galėjo būti Vilmanto ir Bunkės sugalvotas dalykas po to, kai buvo paviešintos judviejų nuotraukos iš Palangos lenktynių, – svarstė G.Dilienė.

G.Dilienė: „Gavau tarsi šlapiu skuduru per veidą“

„Įtariu, kad tokiomis kalbomis norima mane sukompromituoti, kad tai galbūt galėjo būti Vilmanto ir Bunkės sugalvotas dalykas po to, kai buvo paviešintos judviejų nuotraukos iš Palangos lenktynių. Visa tai gali būti dėl to, kad skyrybų procesas jam  pasidarytų palankesnis“, – svarstė G.Dilienė, skyrybų byloje siekianti įrodyti, kad santuoka iširo dėl sutuoktinio kaltės.

„Jeigu tos kalbos nebus paneigtos, kreipsiuosi į teismą dėl šmeižto. Vyksta skyrybų dokumentų vilkinimas, tempiamas laikas. Aš, kol neišsiskyriau, tokių dalykų nedaryčiau, juolab augindama vaiką. Šiandien (liepos 30 d. – aut. past.) mano gimtadienis, tai su šita žinia gavau tarsi šlapiu skuduru per veidą“, – pridūrė apmaudo dėl nemalonios situacijos neslepianti G.Dilienė.

Vytauto Mikaičio nuotr./Vilmantas Dilys
Vytauto Mikaičio nuotr./Vilmantas Dilys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius