Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyčio Ivanausko teatro sezono pristatyme – argentinietiškas tango ant Senamiesčio grindinio

Vilniaus Stiklių gatvėje antradienio vidurdienį netrūko muzikos garsais paviliotų smalsuolių. Iš sidabro salono „925“ nuskambėjusios tango melodijos traukė turistų žvilgsnius, o puošnūs šokėjai, čia pat, gatvėje, judėję tango žingsniu, neatsigynė fotoaparatų blyksčių.
Gyčio Ivanausko teatro naujojo sezono ir spektaklio „Tango Salon“ pristatymo akimirka
Gyčio Ivanausko teatro naujojo sezono ir spektaklio „Tango Salon“ pristatymo akimirka / Mariaus Žičiaus nuotr.

Taip netradiciškai choreografas Gytis Ivanauskas pristatė naująjį savo vardo teatro sezoną bei naujausią spektaklį „Tango Salon“. Pasigrožėti renginiu atvyko ir „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė bei Justė Arlauskaitė-Jazzu. Pastaroji palaikė mamą Auksę, kuriai ir priklauso šventės vieta tapęs sidabro salonas. A.Arlauskienė su komanda „Tango Salon“ šokėjams sukūrė specialią sidabro papuošalų kolekciją.

Mariaus Žičiaus nuotr./Gyčio Ivanausko teatro sezono pristatymo akimirka
Gyčio Ivanausko teatro sezono pristatymo akimirka

Septintąjį sezoną pradedantis Gyčio Ivanausko teatras jau rugsėjo 22-ąją Ūkio banko teatro arenoje pristatys naujausią savo darbą apie aistrą ir grožį – „Tango Salon“. Iš viso šio sezono metu iki Naujųjų metų planuojama rodyti keturis spektaklius – „Tango Salon“, „Paukščiai“, „Marko (Kavolių kabaretas)“ ir „Atgyjantys kūnai“, kuris bus rodomas Šv.Kotrynos bažnyčioje.

Pasak „Tango Salon“ režisieriaus G.Ivanausko, kuris ir pats šoks šiame spektaklyje, toks pavadinimas buvo pasirinktas pagal tango šokio atšakos pavadinimą. „Tango Salon – tango atšaka. Tai vadinamasis intelektualusis tango. Spektaklyje kalbama apie šiuolaikinę moterį, jos norą būti gražia – ji daro viską ir net per daug. Galbūt tai bus akmuo į šiuolaikinės moters daržą. Šis spektaklis – proga pasižiūrėti į save iš šono, pamatyti, kaip moteris stengiasi dėl vyro, kiek ji persistengia ir kokį vyrą ji ketina prisivilioti, kokį gauna ir apie kokį svajoja. Tai meilės istorija, juk tango – meilė, aistra ir neapykanta viename“, – Žmonės.lt sakė Gytis.

Mariaus Žičiaus nuotr./Gyčio Ivanausko teatro sezono pristatymo akimirka
Mariaus Žičiaus nuotr./Gyčio Ivanausko teatro sezono pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius