Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gytis Paškevičius atvirai: apie meilę žmonai ir jaudulį prieš lipant į sceną

Vienas ryškiausių visų laikų lietuvių dainininkų Gytis Paškevičius savo asmeninį gyvenimą slepia po devyniais užraktais. Tačiau duotame interviu metu žinomas kūrėjas laidoje prisiminė savo karjeros pradžią, ir šou verslo šalyje pradžią, ir lemtingą pažintį su žmona Rugile.
Gytis Paškevičius
Gytis Paškevičius / TV3 nuotr.

Legendinių romansų atlikėjas G.Paškevičius su beveik dešimčia metų jaunesne žmona skaičiuoja jau 25-erius bendro gyvenimo metus. Apie asmeninius santykius iki šiol neatviravęs dainininkas gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo, jog savo būsimą žmoną sutiko restorane, kur ji atlikdama praktiką dirbo padavėja. Gytis atskleidė įdomų faktą – susituokti su Rugile jiedu nusprendė vos po trijų mėnesių draugystės.

Šiais laikais, kai skyrybos jau nieko nebestebina, tokia ilgalaikė santuoka kai kam gali pasirodyti neįtikėtina. Gytis neslepia – tarp jų su žmona buvo ir tebebūna visko, tačiau gyvenimo be vienas kito jie neįsivaizduoja.

TV3 nuotr./Gytis Paškevičius
TV3 nuotr./Gytis Paškevičius

„Aš – ne dovanėlė… Su savo ambicijomis ir kitais dalykais... Daug kas klausia, ar ir namuose aš dainas žmonai dainuoju. Ne, namuose aš esu eilinis, normalus žmogus, kaip ir visi. Jei aš su ta romantiška gaidele gyvenčiau ir šeimoje, tai aš visiškai nublūsčiau“, – pasakojo žinomas dainininkas.

G.Paškevičius prisipažino niekada nesvajojęs apie pilnas koncertų sales, o pirmąsias dainas jis kūrė negalvodamas, ar sulauks klausytojų dėmesio. Tačiau būtent Gytis buvo pirmasis Lietuvos atlikėjas, surengęs koncertų turą didžiausiose šalies arenose.

Alvydo Januševičiaus nuotr./Gytis Paškevičius
Alvydo Januševičiaus nuotr./Gytis Paškevičius

Tąsyk bilietai į koncertus buvo iššluoti. Gytis itin pagarbiai žvelgia į savo kūrybos gerbėjus, eidamas į sceną nori parodyti jiems geriausia, ką gali, todėl antram tokiam subrandintam ir išgrynintam turui G. Paškevičius ryžosi praėjus kone šešiems metams – šį rudenį žinomas muzikantas didžiąsias arenas vėl drebins jausmingomis savo dainomis.

Daug kam gali pasirodyti, kad tokie patyrę muzikantai kaip Gytis visai nesijaudina prieš pasirodymus. Tačiau G.Paškevičius atskleidė – iki šiol prieš lipant į sceną jam vis dar linksta kojos: „Visą laiką linksta kojos. Visą laiką... Aš nekenčiu scenos ir labai bijau, bet tik iki tol, kol išeini. Kai išeini į sceną, pradedi dainuoti, tada viskas, čia – TAVO“ , – atskleidė vienas garsiausių visų laikų lietuvių muzikantų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius