Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gyvenimas pagal moteris“: iš ko bedarbė Raisa Šarkienė Vytautui Juozapaičiui sumokės 10 000 litų?

Pramogų ir net politikos pasaulį krečiantys įžeidinėjimų bei grasinimų skandalai vis dažniau nenutyla be atsako ir tęsiasi teismuose. Štai grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė neslepia: sužinojusi apie viešą jos užgauliojimą humoro laidoje, kurioje buvo pasakojama, kad rinkodaros projektų vadovės darbą ji gavo per lovą, buvo visiškai sugniuždyta.
Raisa
Raisa / LNK nuotr.

Ašaras dėl savosios garbės, o ypatingai dėl tėvų įžeidinėjimo liejo ir Nijolės kolegė Goda Sabutytė. Vieno žurnalo puslapiuose dainininkė bei laidos „Kakadu“ vedėja buvo išvadinta „barakuda“, „moterimi, einančia per vyrų rankas kaip krepšinio kamuolys ir tai darančia ne tiek iš meilės, kiek dėl piniginės naudos“. Dėl šmeižto į teisėsaugą žadėjo kreiptis ir Seimo narys Antanas Nedzinskas, kurį vienas giminaitis melagingai apkaltino negrąžinta tūkstantine skola, teigiama LNK pranešime.

Operos solistas Vytautas Juozapaitis jau gali džiaugtis pergale – bylą prieš vilnietę Raisą Šarkienę jis jau laimėjo. Prieš pora metų į „Žvaigždžių duetų“ komisijos pirmininko telefoną ši moteris neva atsiuntė grasinančią žinutę, o vėliau netgi ir prisipažino tai padariusi. Tačiau tuomet, kai scenos garsenybė patirtą žalą įvertino 100 000 litų ir kreipėsi į teismą Raisa savo žodžių išsižadėjo.

„Buvau įbauginta, prigąsdinta. Policijoje mane įtikino, jog prisipažinimas viso labo formalumas“, – dabar sako Raisa, kurią prieš pora savaičių teismas pripažino kalta, nubaudė 10 000 litų ir skyrė namų areštą. Bedarbė, du sūnus užauginusi ir dabar jų išlaikoma moteris apimta panikos – pinigų ji neturi, darbo – taip pat. Tačiau priteistą sumą V.Juozapaičiui vis tiek reikės sumokėti. Iš ko? „ Mane guodžia tik viena: tikėjimas, kad tie, kurie mane skriaudžia nelieka nenubausti...“, – laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ atviraus R. Šarkienė.

Žurnalistus efektinga moteris priėmė savo namuose, panašiuose į muziejų. Juose – daug jos dievuko Radži nuotraukų. Visada ekstravagantiškai besirengianti Raisa prisipažįsta, kad kartais nesusiperka maisto, bet nusiperka kokį blizgutį pasipuošti. „Juk mano ir pavardė tokia, rodanti, kad mėgstu tai, kas blizga“, – juokiasi ponia Šarkienė.

Pokalbis su Radži gerbėja Raisa Šarkiene – antradienį 20. 30 val. per LNK laidą „Gyvenimas pagal moteris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius