Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gyvenimas pagal moteris“: Vitalija Katunskytė tokio teroro dar nebuvo patyrusi

Jau antradienį 20.30 per LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – išskirtinis pasakojimas apie bene garsiausią Šiaulių krašto dainininkę Vitaliją Katunskytę. Visuomet linksma, energinga ir nuoširdi moteris šį kartą – neatpažįstama. Ji kalba apie nemigo naktis, ašaras ir geriamus vaistus.
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė / LNK nuotr.

V.Katunskytė bene pirmą kartą išdrįs prisipažinti – ji jaučiasi kone terorizuojama. Per pastaruosius mėnesius nesėkmių susidėjo tiek daug, kad jie kaip reikianti paveikė netgi daininkės sveikatą. Kiaušiniais apsvaidytas automobilis, kvietimas į policiją, blokuojami išskirtinai tik jos mašinos ratai... Ką visa tai reiškia, kas ir kodėl nemėgsta, o galbūt keršija V.Katunskytei?

Antroji, ne mažiau įdomi, ponios Vitalijos gyvenimo tema – sparčiai krentantis svoris. Moteris prisipažins – ji siekia numesti beveik šimtą kilogramų. Šešiasdešimties jau atsikratyta, o kaip bus su kitais keturiasdešimt? Vitalijos dukra Monika išduos – mama nieko nebevalgo ir „tuoj vien oru gyvens“.

Spalvingas ir intriguojantis susitikimas su V.Katunskyte ir jos šeima, pokalbiai apie pastarųjų dienų aktualijas, dietas, svoriui mažinti išleistus tūkstančius ir netrukus iš kalėjimo grįšiantį sūnų – jau antradienį 20.30 atviriausioje laidoje „Gyvenimas pagal moteris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius