-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvenimas spaudžia į kampą ar naujas kaprizas?

Kai kurios žvaigždės kartais nusileidžia iš Olimpo ir imasi žemiškų darbų. Kažkas tai daro dėl sumažėjusių honorarų, o kažkam, apakintam sėkmės, tiesiog smalsu išbandyti savo jėgas ar investuoti pinigus į kitą sritį.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / TV3 nuotr.
Gedimino Žilinsko nuotr./Milanno
Gedimino Žilinsko nuotr./Milanno

Vaidotas Valiukevičius-Milanno (28) bučiuos Viliją Matačiūnaitę

Į neprofesionalių aktorių, vaidinančių serialuose, gretas įsiliejo ir dainininkas Milanno, kurio meilės nuotykius ir keršto planus žiūrovai galės stebėti televizijos seriale „Mano mylimas prieše“. Tiesa, pats Vaidotas nevadina savęs pirmoku, nes universitete studijavo režisūrą. „Didžiuojuosi tuo, kad man patikėtas sunkus vaidmuo“, – neslepia vaikinas.
Vaidoto mylimąją seriale vaidins taip pat vaidybos „pirmokė“ dainininkė Vilija Matačiūnaitė (23). V. Valiukevičius tuo labai patenkintas, mat kolegę jis apibūdina kaip labai šiltą asmenybę.
„Jau kurį laiką ieškojau kelių, kaip patekti į kokį nors serialą, netgi prašiau bičiulio Ramūno Rudoko, kad užtartų mane. Dabar jaučiuosi labai laiminga ir nekantrauju sužinoti, ar pirmasis blynas neprisvilo“, – juokiasi Vilija.


Viganto Ovadnevo nuotr./Daina Bilevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Daina Bilevičiūtė

Daina Bilevičiūtė (45): tokių bėdų nelinkėtų net didžiausiam priešui

Scenos žvaigždė Daina Bilevičiūtė turbūt keikia tą dieną, kai nusprendė tapti ūkininke. Dabar moteriai iškilo tiek daug problemų, kad ji nebegali ramiai miegoti. Prieš aštuonerius metus įsigytą sodybą Daina nusprendė paversti „Mados, grožio ir sielos salonu“, o dabar dėl įtariamo sukčiavimo atlikėja varsto teismų duris. „Man gresia aštuoneri metai kalėjimo“, – bando šypsotis Daina, tačiau jos akys išduoda didžiulį sielvartą.
Moteris investavo visas santaupas, užstatė butą, sodybą ir žemę, iš artimųjų pasiskolijo pinigų, paėmė paskolą iš banko, o didžiąją dalį lėšų tikėjosi atgauti iš Europos Sąjungos fondų. Deja, nepavyko. „Gailiuosi, kad lindau į tą sritį, kurios neišmanau, kad nepasisamdžiau patyrusio konsultanto“, – šiandien sako Daina.

Viktorija Mauručaitė
Viktorija Mauručaitė

Viktorija Mauručaitė (32) perėjo į kitą barikadų pusę

Jau du mėnesius dainininkė Viktorija Mauručaitė vadovauja Kauno naktiniam klubui „Embassy“. „Turiu puikią komandą. Man, kaip direktorei, tenka daugiausia atsakomybės“, – sako Viktorija.
Psichologijos knygas mėgstanti moteris prisipažįsta, kad tokio pobūdžio literatūra jai padėjo pasiruošti atsakingam darbui. „Baigiau turizmo ir sporto vadybą, visą gyvenimą mėgau vadovauti, todėl nesijaučiu papuolusi į svetimą sritį“, – teigia Viktorija.
Klubo vadovė sako dirbanti visą parą. „Jau diena su naktimi susimaišė. Esu darbomanė, reikli ir sau, ir kitiems. O aš juk dar ir koncertuoju!.. Nors dabar atsidūriau kitoje barikadų pusėje, tačiau puikiai žinau visus šou pasaulio užkulisius, asmeniškai pažįstu muzikantus, o tai palengvina mano darbą“, – sako Viktorija.

Arūnas Valinskas (43): Seime darosi nuobodu?


„Ir kokio gi velnio reikėjo jam eiti į Seimą!“ – taip turbūt mano Arūno Valinsko bičiuliai. Juk teisės studijas baigęs, pramogų pasaulyje tvirtas pozicijas išsikovojęs vyras buvo mylimas, gerbiamas ir vertinamas solidžiais honorarais. „Užsidirbau tiek, kad iki gyvenimo galo galėčiau nieko neveikti“, – prieš porą metų sakė jis.
A. Valinskas, neklausęs astrologų prognozių, kurios skelbė, kad jam geriau neiti į Seimą, pagaliau įsitikino, jog kortomis vis dėlto kartais reikia tikėti. Pasigirdo šnekų, kad vienas iš populiariausių televizijos prodiuserių ieško kelių grįžti į televiziją ir netgi derasi su dėl solidaus, kalbama, jog dėl 50 000 litų per mėnesį, atlygio. „Absurdu vadinu tokias kalbas, kad dėl darbo televizijoje aš esą pasiruošęs atsisakyti parlamentaro mandato“, – į pasklidusias šnekas griežtai atsako Arūnas.

Liko it musę kandę

Vakario Paukštės nuotr./Andrius Rimiškis
Vakario Paukštės nuotr./Andrius Rimiškis

Andrius Rimiškis (23): milijoninės skolos

Ne paslaptis, kad dainininko Andriaus Rimiškio gyvenime – gili duobė. Neseniai jūžintiškis prisipažino, jog jam teks išsikraustyti iš nuomojamo buto, už kurį nebeišgali susimokėti. Ir kas galėjo patikėti, kad daug pinigų iš muzikinės veiklos uždirbęs dainininkas vieną dieną liks be nieko?! „Netinkamu metu tapau statybų bendrovės vadovu. Man iki šiol užsakovai yra skolingi, o aš vis dar skolingas savo buvusiems darbuotojams. Ar kažko gailiuosi? Ne. Tai buvo skaudi, tačiau reikalinga pamoka, kad ateityje nebekartočiau klaidų“, – sako Andrius.

 

Viganto Ovadnevo nuotr./Solveiga Vilkevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Solveiga Vilkevičiūtė

Solveiga Vilkevičiūtė (22): žlugo kebabų verslas

Grupės „Axom“ narė kadaise sustabdė muzikinę veiklą ir nusprendė tapti verslininke – ji su gyvenimo draugu keliuose Lietuvos miestuose atidarė kebabų kioskus. Nors tuo metu turkiškais skanėstais buvo itin sėkmingai prekiaujama, lietuvaičiai nepamėgo Solveigos kebabų. Iš šio verslo pasitraukusi gražuolė grįžo prie tos veiklos, kurią geriausiai moka, – dainuoti ir vilioti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius