-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai Holivudo vilas filmavo iš sraigtasparnio

Populiariosios TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ autoriai šią vasarą nusprendė skirti ne atostogoms, o darbams. Laidos kūrybinė grupė, ieškodama intriguojančių temų, istorijų ir pašnekovų, jau apkeliavo Ameriką, Rusiją, Gruziją, Turkiją, Egiptą, o artimiausiu metu ruošiasi į Vokietiją, Vengriją ir Kubą.
Edvardas Žičkus
Edvardas Žičkus / TV3 nuotr.

„Naujasis televizijos sezonas „Mano TV3. Čia šviesu!“ dar neprasidėjo, o mes jau spėjome sukaupti beveik pusšimtį valandų filmuotos medžiagos“, – atskleidžia laidos redaktorė Katrina Zeiter.

Laidos prodiuseris Edvardas Žičkus intriguoja – trečiajame „Gyvenimas yra gražus“ sezone laukia daug naujovių: „Būsime dar dinamiškesni, temas pristatysime iš įvykio vietų, keliones – iš lėktuvų, traukinių ar vilų, apie kurias pasakosime. Žiūrovams pažadame ir toliau rodyti išskirtinius interviu su Lietuvos ir pasaulio žvaigždėmis, lankytis jų namuose, fiksuoti asmenines gyvenimo šventes.“

Kad visa tai nėra tušti pažadai, rodo pirmosioms naujojo sezono „Gyvenimas yra gražus“ laidoms jau sumontuoti pasakojimai. TV3 žiūrovai vieninteliai išvys akimirkas iš Lietuvos metų puota vadinamų Antano ir Dainos Bosų dukrytės Urtės Magdalenos krikštynų, pamatys interviu su tokiomis pasaulinio garso žvaigždėmis kaip „Playboy“ imperijos įkūrėjas Hugh Hefneris, buvęs Gruzijos prezidentas Eduardas Ševarnadzė, viena įtakingiausių Holivudo asmenybių kino prodiuseris Fredas Weinhtraubas ar garsusis mados kritikas Aleksandras Vasiljevas.

„Ši vasara visai laidos kūrybinei grupei tapo kupina didžiulių iššūkių ir nuotykių. Pavyzdžiui, kad nufilmuotume Holivudo žvaigždžių gyvenimą iš arti, teko nuomotis sraigtasparnį, o norėdami įamžinti Viduržemio jūroje plaukiojančias įspūdingas įžymybių jachtas – stojome prie greitaeigio katerio vairo“, – filmavimo užkulisius atskleidžia laidos prodiuseris.

Trečiasis „Gyvenimas yra gražus“ sezonas – nuo rugpjūčio 29 dienos naujame TV3 sezone!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius