-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvenime kaip filme: Palangos lenktynėse susipažinę D.Bunkus ir V.Siegel šįkart leido laiką atskirai

Šeštadienį tarp daugybės greičio aistruolių „Aurum 1006 km powered by Hankook'' lenktynes stebėjo ir daugeliui žinomas verslininkas Danielius Bunkus. Regis, faktas, kad į jas atvyko ir buvusi mylimoji, socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel, verslininkui netrukdė džiaugtis automobilių gaudesiu ir greičiu.
Viktorija Siegel, Danielius Bunkus
Viktorija Siegel, Danielius Bunkus / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Panašu, jog D.Bunkus neišsigando romantiškų V.Siegel ir su ja poruojamo jo dukters krikštatėvio L.Suodaičio pasivaikščiojimų lenktynėse, mat pats verslininkas šeštadienio popietę mielai užsuko stebėti automobilių.

Tiesa, pirmą kartą nuo 2016-ųjų, kuomet D.Bunkus ir V.Siegel čia susipažino, buvę mylimieji leido laiką atskirai. Iki tol jie kasmet susitikdavo čia kartu paminėti tarp automobilių užsimezgusios meilės istorijos. 15min D.Bunkus savo apsilankymo lenktynėse nenorėjo komentuoti, bet draugiškai šypsojosi fotografams VIP terasoje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Danielius Bunkus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Danielius Bunkus

15min primena, kad, kitaip nei buvęs mylimasis, šįkart V.Siegel renginyje pasirodė ne viena – merginą atlydėjo jau kuris laikas skyrybų epicentre atsidūręs verslininkas Laurynas Suodaitis.

„Mes (su Viktorija Siegel – aut. past.) bendraujame, o kai ateis metas deklaruoti viešai, manau, kad tą ir padarysime“, – teigė L.Suodaitis savo pirmajame ir, kaip pats pridūrė, paskutiniame duotame interviu. Tačiau prabėgus lygiai mėnesiui, V.Siegel ir jos dukters krikštatėvis renginyje pasirodė kartu. Juodu nevengė ir romantiškų prisilietimų bei apsikabinimų.

L.Suodaičio ir V.Siegel akimirkos kartu – galerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE: Po praūžusios dramos pirmąkart renginyje pasirodžiusi V.Siegel: „Susitaikiau, kad neįtiksiu visiems“

Vienintelis V.Siegel ir D.Bunkaus skyrybų epicentre atsidūrusio L.Suodaičio interviu: „Taip, mes bendraujame“

Kai pramogų pasaulį esą drebino žinomos poros skyrybos, kalbų sūkuriui akimirksniu įsisukus, visų akys nukrypo į šį birželio 14-ąją 30-tą gimtadienį atšventusį asmenį. Besiskiriančios poros dukters krikšto tėvą, žmogų, kuris esą sugriovė poros santykius.Nieko nuostabaus, kad tądien Laurynas Suodaitis nuo komentarų susilaikė.

Iš Šakių rajono kilęs L.Suodaitis Vilniaus universiteto Tarptautinėje verslo mokykloje studijavo, bet nebaigė verslo finansų specialybės. 2015 metais kartu su Lietuvos laisvės sąjunga kandidatavo savivaldybių rinkimuose, buvo reitinguotas antru numeriu. Tuomet Vyriausiajai rinkimų komisijai pateiktoje informacijoje L.Suodaitis nurodė vadovaujantis kelioms bendrovėms, dirbo Jungtinėje Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystės ambasadoje finansų analitiku, nėra vedęs. L.Suodaitis anksčiau vadovavo Vilniaus Geležinio Vilko Rotaract klubui, yra asociacijos „Mano Šakiai“ tarybos narys, Sudargo medžiotojų būrelio narys. Jo pomėgiai – medžioklė, kelionės, stendinis šaudymas.

Laurynas Suodaitis – galerijoje:

Žinomi žmonės rinkosi į lenktynes:

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel po žinios apie skyrybas davė pirmą interviu: „Danieliui jaučiu tik pagarbą“

Danieliumi Bunkumi prisistatęs asmuo kalba apie skyrybų priežastis: teigia, kad buvo išduotas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius