-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gyvenimo būdą pakeitęs Ruslanas Kirilkinas į Lietuvą grįžo pastebimai sulieknėjęs

Antradienio vakarą naujo LRT šou „Dvi žvaigždės“ filmavime dainininkas Ruslanas Kirilkinas pasirodė pastebimai sulieknėjęs. Nors pats šiuo metu Norvegijoje gyvenantis dainininkas Žmonės.lt tikino tiksliai nežinąs, kiek kilogramų atsikratė, ir jokių dietų specialiai nesilaikęs, jau kuris laikas jį džiugina dėl sublogusio kūno kuris laikas aplinkinių žarstomi komplimentai.
Anžela Adamovič ir Ruslanas Kirilkinas
Anžela Adamovič ir Ruslanas Kirilkinas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

LRT šou „Dvi žvaigždės“ R.Kirilkinas dainuoja kartu su „X Faktoriuje“ pernai sužibėjusia Anžela. Vos jam užlipus į sceną viena iš šou vedėjų Zita Kelmickaitė pirmoji suskubo pastebėti, kad gerbėjams R.Kirilkinas pasirodė ženkliai suplonėjęs ir išgražėjęs. 

Įdubę skruostai, laibas liemuo, jokio pilvuko – taip dabar atrodo R.Kirilkinas. „Net neįsivaizduoju, kiek kilogramų numečiau – neatsimenu, kada paskutinįkart svėriausi“, – bendraudamas su Žmonės.lt juokėsi R.Kirilkinas. 

Dainininkas tikino jokių specialių dietų tikrai nesilaikęs, tačiau gyvenimo būdą šiek tiek pakeitė: „Pradėjau derinti mitybą, daugiau vaikščioti, kartais pabėgioju. Svarbiausia, per dieną reikia išgerti labai daug vandens.“ Tiesa, kaip derina mitybą plačiau pasakoti nenorėjo – sako, juk ne dietologas, perdėm neįsigilinęs. 

Pirmieji apie pakitusias R.Kirilkino formas prakalbo aplinkiniai. „Jau prieš kurį laiką ėmė vis pasakyti po komplimentą. Pats dėmesį atkreipiau vėliau – pakankamai dažnai keičiu drabužius, taigi teko pradėti pirkti mažesnio dydžio“, – sakė. Anot R.Kirilkino, aplinkiniai jam sakė, kad plonesnis, gražesnis atrodo. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Anžela Adamovič ir Ruslanas Kirilkinas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Anžela Adamovič ir Ruslanas Kirilkinas

Lietuvoje užsibus ilgiau

Į Lietuvą iš Norvegijos, kur šiuo metu gyvena, prieš kelias dienas grįžęs R.Kirilkinas Žmonės.lt atskleidė pasiūlymą dalyvauti LRT šou „Dvi žvaigždės“ priėmęs tik pirmadienio vakarą. „Ilgai dvejojau, ar sutikti, tačiau jau anksčiau teko dirbti su šio šou prodiuseriais, taigi žinau, kad jie kuria geras laidas“, – sakė dainininkas.

Iki priimdamas šį pasiūlymą jis Lietuvoje ketino būti vos tris savaites – pakoncertuoti ir grįžti namo, svetur. „Dabar Lietuvoje teks pabūti šiek tiek ilgiau“, – sakė ir pripažino, kad dalyvauti šou paskatino televizijos ilgesys.

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad naujame LRT šou „Dvi žvaigždės“ pasirodys žinomų pramogų ir kultūros pasaulių atstovų duetai, iš viso šou dainuoja septynios poros. Tik R.Kirilkinas ir Anžela tapo išimtimi – abu dainininkai atstovauja popmuzikos krypčiai. 

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Ruslanas Kirilkinas anksčiau
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Ruslanas Kirilkinas anksčiau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius