Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvos lėlės – Barbė iš Odesos ir Kenas susitiko Niujorke ir kartu pozavo fotosesijoje

Tačiau vos jiedu spėjo susipažinti, kai tarp jų perbėgo juoda katė. Barbė ir Kenas ėmė žerti vienas kitam kritiką ir pastabas.
Valeria Lukyanova ir Justinas Jedlica
Valerija Lukjanova ir Justinas Jedlica / Kadras iš vaizdo siužeto

23 metų Valerija Lukjanova iš Odesos – tiksli žinomos plastikinės lėlės su ilgais šviesiais plaukais, liaunu liemeniu ir dideliu biustu, kopija. O 32 metų Niujorko gyventojas Justinas Jedlica nepagailėjo 70 tūkst. svarų (110 tūkst. JAV dolerių) ne vienai dešimčiai plastinių operacijų, norėdamas tapti Barbės palydovo Keno prototipu: idealios figūros ir lygiu įdegiu, rašo thesun.co.uk.

Pirmiausia pora ėmė peikti vienas kito makiažą ir kosmetines operacijas. „Tavo viską matančios didžiulės akys, ne kas kita, kaip optinė iliuzija. Ji sumaniai pasidaro makiažą norėdama sukurti tos lėlės įvaizdį. Jos taip pat nenatūralūs plaukai, be to, Valerija vilki aptempiančius korsetus. Ji kaip vyras, besirengiantis moteriškais drabužiais ir mėginantis sukurti tobulumo iliuziją“, – taip apie merginą – Barbę atsiliepė Justinas. Valerija iš Ukrainos neliko skolinga ir smogė atsakomąjį smūgį: „Justinas kalba apie mane blogus dalykus, tačiau jam buvo padaryta šimtai operacijų. O man buvo padaryta tik viena. Aš neslepiu, kad vieną kartą pasinaudojau plastikos chirurgų pagalba, man buvo įstatyti krūtinės implantai, nes norėjau atrodyti tobulai. Todėl jam nederėtų komentuoti, kuris iš mūsų yra labiau panašus į plastikinį. O jei sąžiningai, manau, kad Justinas gražus vyras, tačiau jis persistengė su lūpomis.“

Internete pasirodžiusios pirmosios Barbės iš Odesos nuotraukos buvo lyg bombos sprogimas. Tai buvo tikra sensacija. Mažai kas galėjo patikėti, kad taip gali atrodyti gyvas žmogus, daugelis ir buvo šimtu procentų įsitikinę, kad nuotraukoje – manekenas iš plastiko.

Valerija sako, kad ji turi daugybę gerbėjų visame pasaulyje ir labai džiaugiasi, jog žmonės lygina ją su lėle. „Tai labai džiugina mane, todėl kad lėlė – idealios moters įvaizdis“, – sakė Barbė iš Odesos.

VIDEO: Justinas Jedlicas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius