-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Haroldas Mackevičius ir Vytautas Šerėnas pristatys naują humoro projektą „Dėmesio pakrašty“

Žinomi Lietuvos humoro profesionalai Haroldas Mackevičius ir Vytautas Šerėnas netrukus darbuosis nacionalinio transliuotojo eteryje. Rugpjūčio 31-ąją prasidedančiame naujajame LRT televizijos sezone jie stos prie humoro laidos „Dėmesio pakrašty“ vairo.
Edmundas Jakilaitis, Haroldas Mackevičius ir Vytautas Šerėnas
Edmundas Jakilaitis, Haroldas Mackevičius ir Vytautas Šerėnas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Lietuvos žiūrovai jau seniai įprato, kad viskas, kas mūsų gyvenime yra svarbaus, įdomaus ir prasmingo, patenka į mūsų dėmesio centrą. Tiksliau – į „Dėmesio centrą“, LRT laidą, kurioje Edmundas Jakilaitis su būriu kompetentingų politologų viską išanalizuoja, apsvarsto, užginčija, pateisina ir paaiškina jei ne tautai, tai bent jau vieni kitiems. Tačiau juk visi mes žinome, kad įdomiausi dalykai visada ne dėmesio centre, o dėmesio pakrašty, – laidos pavadinimo kilmę aiškina H.Mackevičius. – Kaip kosmoso užkariavime: mūsų sistemos centre yra saulė, bet mes siunčiame zondus į Marsą, į  Venerą, ir net Plutoną – ten daug įdomiau.

Kaip danguje, taip ­ ir ant žemės: visada tikrieji politiniai sprendimai gimsta ne seime ar vyriausybėje, o pirtelėje, užstalėje, rūkykloje ar konspiraciniame bute. Žodžiu, tikrasis gyvenimas, skirtas ne spaudai, o mūsų akims, ausims ir sieloms, vyksta dėmesio pakrašty.“

Laidos prodiuseris ir scenaristas atskleidžia, kad laidą ves Aistis Mickevičius ir Timūras Augucevičius.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aistis Mickevičius
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Aistis Mickevičius

„Tai pat pristatysime naują rubriką „Russia Yesterday“, kurios specialiuoju korespondentu dirbs Olegas Surajevas, laidoje veiks „Vieno langelio ministerija“ su Evaldu Jaru ir Juliumi Žalakevičiumi, žiūrovų dėmesio lauks kultūros naujienos („Alio, čia skalbykla? – Ne, čia Kultūros ministerija“), pasiūlysime ir specialią rubriką nostalgijos turistams laike, ji vadinsis „LTSR, kurios nebėr“, – pasakoja H.Mackevičius.

Pasak „Dėmesio pakrašty“ prodiuserio, vakare išalkusiems žiūrovams naudinga turėtų būti ir laidos skiltis „Sosnovskio barščiai“. Jei tik virėjas išgyvens. Laidą režisiuos Balys Latėnas.

„Dėmesio pakrašty“ – nuo naujojo sezono pradžios, kiekvienos darbo dienos vakarą per LRT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius