Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 01 /00:49

Helovino naktį „The Ball and Chain“ duetas iš dausų prikėlė Holivudo žvaigždes

Trečiadienį sostinės menų fabrike „Loftas“ įvyko trankus Helovino vakarėlis „Hollywood Halloween“, kuriame šėlo iš mirusiųjų „prisikėlusios“ kino bei muzikos legendos, zombiai, siaubo filmų personažai ir kitokiais kraupiais kostiumais apsirengę vakarėlio dalyviai.
„The Ball and Chain“  duetas
„The Ball and Chain“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pagrindinis Helovino vakarėlio akcentas buvo dueto „The Ball & Chain“ ir „Bad Ass Retro Orchestra“ pasirodymas. Tačiau dar prieš koncertą šokių aikštelėje buriavosi originaliais kostiumais apsirengę ir linksmybių ištroškę žmonės. Žiūrovus pasitiko šventinės dekoracijos, baisybės ir šlykštybės bei specialiai šiai šventei kurtos vaizdo projekcijos. Kaip skelbė vakarėlio organizatoriai, aprangos kodas Helovino naktį „Lofte“ – mirusios žvaigždės. Dalyviai, atėję be kostiumų, buvo gąsdinami, jog bus nurengti, tačiau tokių kuriozų pavyko išvengti.

Helovino naktį „Lofte“ siautė lindyhopo ir „Show Makers akademijos“ šokėjai su choreografu Šarūnu Kirdeikiu priešaky. Publiką linksmino ir bauginančią atmosferą kūrė aktoriai, kurie atliko nedidelius heloviniškus performansus.

„Nekantraujame pristatyti šią atnaujintą programą. Tradiciškai su mumis gros mūsų grupė, tačiau prie jos pirmą kartą prisijungs dar vienas būrys profesionalių muzikantų: Liutauras Janušaitis, Laurynas Lapė, Alexandras Raičenoks ir Jievaras Jasinskas“, – dar prieš Helovino naktį specialią „The Ball & Chain“ sudėtį komentavo Jurgis Didžiulis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Helovino vakarėlio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./  Helovino vakarėlio akimirka

„Pasirinkimas, kuo būti per šią persirengėlių šventę yra labai didelis – nuo tokių ikonų kine kaip Frankenšteinas iki pačios Betty Davis, Franko Sinatros ir taip toliau“, – idėjas aprangai „Hollywood Halloween“ vakarėliui menų fabrike anksčiau siūlė Erica Jennings.

Pirmoji publiką apšildė dainininkė Berta Timinskaitė, kuri su būriu šokėju atrodė kaip iš po žemių išlindę numirėliai. Berta atliko Amy Winehouse dainų programą. Šokių aikštelės pakraštyje esančiame narve įkalintos seksualios numirėlės šokėjos viliojo ne vieno vyriškos lyties atstovo akį. Netrukus narvas pakilo į orą, o šokėjos sūpavosi vakarėlio svečiams virš galvų.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Helovino vakarėlio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./   Berta Timinskaitė

Išmušus vidurnakčiui, ant scenos pasirodė vakarėlio žvaigždės – „The Ball & Chain“. Pasirodymą duetas ir gyvo garso grupė „Bad Ass Retro Orchestra“ pradėjo filmo „Adamsų šeimynėlė“ ritmais. Šiek tiek apsnūdusi publika kaip mat atgavo jėgas ir ėmė linguoti bei trypčioti į taktą. Į sceną žengusi Erica Jennings savo įvaizdžiu nešokiravo, tačiau apsirengusi Roberto Kalinkino parinkta juoda suknele atrodė žavingai. Akį traukė iš po suknelės šviečiančios ryškiai raudonos tamprės. Dainininkė priminė legendinę Edith Piaf. Jurgį Didžiulį specialus makiažas ir perukas pavertė beveik vampyru Drakula, tiesa, nuo tvyrančio karščio dainininko grimas netruko nusitrinti.

Duetas atliko tiek senesnes, publikai gerai žinomas dainas, tiek naujus kūrinius ar naujas senesniųjų variacijas. Atrodė, kad dueto „The Ball & Chain“ debiutas su „Bad Ass Retro Orchestra“ pavyko, nes publika šėlo ir dainavo puikiai jiems žinomas dainas kartu su vakaro žvaigždėmis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Helovino vakarėlio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Helovino vakarėlio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius