-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Hito „Lyja“ bedraautoris Paulius Sinkevičius: „Mano moteris turėtų būti šiek tiek „paplaukusi“

Muzika, o ne žodžiais savo mintis ir emocijas išreiškia projekto „Žymūs vyrai apie moteris“ herojus Paulius Sinkevičius. Elektroninės muzikos grupės „Electronic I“ vokalistas Paulius ir kompozitorius Vitas Vaičiulis kartu su viena populiariausių Lietuvoje muzikos grupių „Sel“ įrašė šios vasaros hitą „Lyja“.
Paulius Sinkevičius ir Bjelle
Paulius Sinkevičius ir Bjelle / Stop kadras
Temos: 1 Vyras

Paulius – naujas veidas elektroninės muzikos pasaulyje. Būtent su šia grupe ir tokia muzika jis nori sieti savo ateitį. Paklaustas, ar gali kūrybinė veikla sukurti tvirtą materialinį pagrindą, Paulius nedvejoja: „Aš negalvoju apie kažkokias pasekmes – man tai patinka ir aš tai darau.“

„Muzika atgaivina atmintį, prisiminimus, muzika netgi gydo“, – sako Paulius ir pabrėžia, kad muzika yra jo gyvenimas. Apie dainos kūrimo procesą atlikėjas kalba labai švelniai: „Gimsta mintis, idėja – viskas priklauso nuo tos dienos nuotaikos. Tos dainos susijusios su manimi, mano vidine būsena ir vertybėmis.“ Tiesa, dainininkas sako, jog populiarumo ir pripažinimo nesivaiko – svarbu, kad žmonės klausytų jo muzikos, kurioje jis save įprasmina.

Prakalbus apie moteris, pasirodo romantiškoji P.Sinkevičiaus pusė: „Aš idealistas...“ Dainininkas mano, jog jo moteris turėtų būti romantiška, o tobulam pasimatymui puikiai tiktų intymi vakarienė, vynas ir „Electronic I“ muzika. „Kiekviena moteris turi užslėptų gražių dalykų, tereikia mokėti juos įžvelgti“, –  patarimais vyrams dalijasi jis.

Vaizdo siužete išvysite, jog Paulius turi ir kulinarinių sugebėjimų – romantiška vakariene nusprendė nustebinti žaviąją atlikėją Bjelle. Apie ką prakalbusi Bjelle prikaustė Pauliaus dėmesį? Beje, Bjelle TV3 projekte „Romeo ir Džiuljeta“ siekia Džiuljetos vaidmens. Pažiūrėkite jaukų Pauliaus ir Bjelle pokalbį – gal tai naujieji Romeo ir Džuljeta?

VIDEO: Žymūs VYRAI apie MOTERIS - Paulius Sinkevičius

Projekto „Žymūs vyrai apie moteris“ pašnekovas Paulius pasidalijo mintimis apie save, savo gyvenimo būdą ir moteris, taip pat atskleidė, kaip gimė daina „Lyja“ su grupe „Sel“. Nepraleiskite progos susipažinti su ketvirtuoju projekto dalyviu – romantišku, bet stipraus charakterio vyru.

PAULIAUS romantiškos vakarienės meniu:

KEPTOS KREVETĖS SU AŠTRIU PADAŽU

  • Produktai: šviežios ar šaldytos krevetės, prieskoniai, sviestas kepimui.
  • Padažui: lygiomis dalimis sumaišyti garstyčias, krienus ir pomidorų pastą.
  • Paruošimo būdas: krevetes, jeigu reikia, atšildyti, tada paskaninti prieskoniais, apšlakstyti citrinos sultimis. Kepti gerai įkaitintame svieste, ne ilgiau kaip 5 minutes.

JAPONIŠKI SUŠIAI SU KRABŲ MĖSA, SŪDYTA LAŠIŠA IR DARŽOVĖMIS

Sušiams gaminti reikalingi ingredientai – specialūs ryžiai, jūros dumblių lakštai. Įdarui idealiai tinka sušiams gaminti sukurtos VIČI krabų lazdelės, sūdyta aukščiausios kokybės lašiša. Taip pat agurkas, paprika. Paruošimo būdas: Išvirtus ryžius tolygiai paskleisti ant sojos padažu apšlakstytų jūros dumblių lakštų, sudėti šiaudeliais pjaustytas daržoves ir krabų lazdeles ar lašišą, ir susukti į ritinėlį. Supjaustyti gabalėliais ir patiekti su mėgstamu padažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius