-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorius Owenas Wilsonas negailėjo komplimentų Evelinai Anusauskaitei-Young

Ne veltui Amerika laikoma svajonių šalimi. Mat galimybė, kad išsipildys tavo slapčiausios svajonės padidėja bent dvigubai. Neseniai už televizijos, kino, reklamų garso režisierius amerikiečio Adamo Youngo (30) ištekėjusi Evelina Anusauskaitė-Young (23) šiuo metu vieši Amerikoje ir kartu su vyru sukinėjasi tarp pramogų pasaulio žvaigždžių. O štai vakar mergina su savo gerbėjais pasidalino juokinga ir kartu iš koto verčiančia patirtimi – ji susipažino su Holivudo aktoriumi Owenu Wilsonu.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / Gretos Skaraitienės nuotr.

Savo socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje ji parašė šmaikščią istoriją, kaip susipažino su O.Wilsonu. Maža to, šis palaikė lietuvaitę aktore, kuri kartu su juo filmuosis reklamoje bei žarstė Evelinai komplimentus.

Owenas Wilsonas
Owenas Wilsonas

„Taigi vakar filmavimo aikštelėje turėjau surinkti krepšinio komandos mikrofonus... Ateina Owenas Wilsonas. Žinau kaip žvaigždės nemėgsta kai į juos spokso. Nežiūriu. Jaučiu – jis žiūri į mane. Ką  gi, pakėliau akis ir aš. Sako: „Labas“ ir paduoda ranka. „Labas“, – atsakau ir nenuleidžiu akių, nes sunku vis tik nespoksoti į tokį žmogų, laikant jo ranka...  Šypsena kaip iš „Tomo ir Džerio“, kai turi arbūzą tarp dantų. Owenas sako: „Tu irgi filmuosies reklamoje?“. „Kol kas dar ne“, – atsakau. Jis: „Jo, tokios kaip jūs mus ir pakeičia“. Tada ateina Adamas ir „pataiso“ visą situaciją: „Sveiki, čia mano žmona Evelina“, – ant savo sienos šmaikščią ir intriguojančią situaciją pasakojo E.Anusauskaitė-Young.

Primename, kad portalas Žmonės.lt jau rašė apie Evelinos ir Adamo vestuves Los Andžele. O šią vasarą pora žada jas atšokti ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius