Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo gražuolių paslaptys: ką jos valgo vakarais, kad išliktų tokios lieknos?

Visos gerai žinome taisyklę – jei nori būti liekna, vakarienę atiduok priešui. Tačiau gurgiančiu pilvu užmigti sunku, todėl visos mėgstame vakarais pasmaližiauti. Žinomos moterys jau seniai yra išstudijavusios ir praktiškai išbandžiusios, kurie produktai, suvalgyti vėlyvu paros metu, „į kūną neina“.
Christina Aguilera, Gisele Bundchen, Britney Spears, Alessandra Ambrosio
Christina Aguilera, Gisele Bundchen, Britney Spears, Alessandra Ambrosio / „Scanpix“ nuotr.

ALESSANDRA AMBROSIO

Nekaloringi desertai

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio

Žinoma manekenė sako, kad prieš miegą jokiais būdais negalima valgyti riebios mėsos, saldumynų ir baltos duonos gaminių. Taip pat gražuolė perspėja, kad vakare geriau atsisakyti figų ir arbūzų, nes jie gali sukelti virškinimo problemų.

Alessandra žino keletą desertų, kuriais drąsiai mėgaujasi prieš miegą. Vienas iš gražuolės mėgstamiausių – mikrobangėje iškeptas obuolys su cinamonu ir medumi. Alessandra įsitikinusi, kad saujelė migdolų figūrai irgi nepakenks, juolab, kad jie turi mažiausiai kalorijų iš visų riešutų. Jei norisi kažko gaivaus, ši gražuolė siūlo suvalgyti saują braškių arba kubeliais susipjaustyti kriaušę ir persiką, sumaišyti juos su natūraliu jogurtu.

CHRISTINA AGUILERA

Iš anksto paruoštas dietinis maistas

Christina Aguilera
Christina Aguilera

Pasaulis nuolat stebi žinomos dainininkės kūno pokyčius. Niekam ne paslaptis, kad po skyrybų su Jordanu Bratmanu ji priaugo net 30 kg. Tačiau spaudžiama prodiuserių per pirmą šių metų pusmetį 157 cm ūgio moteris sugebėjo numesti 11 kg. Savaime aišku, kad didžiausią įtaką tam turėjo sportas ir griežta dieta.

Aguilera šiuo nelengvu valios išbandymo periodu negamino maisto, nes naudojosi tarnybos, pristatančios dietinį maistą į namus – „Fresh Diet“ – paslaugomis. Tai tikra svorį metančio žmogaus svajonė: nereikia skaičiuoti kalorijų, tyrinėti produktų sudėties ir net gaminti nereikia. Pakanka šios firmos tinklalapyje išsirinkti po vieną patiekalą pusryčiams, pietums ir vakarienei bei dar porą užkandžių – viskas bus paskaičiuota taip, kad žmogus suvartotų ne daugiau nei 1600 kcal per parą. Vakarienei, pasak dainininkės, ji dažniausiai pasirinkdavo 100 g krevečių su 200 g troškintų daržovių (paprika, pomidorai, svogūnas, petražolė), apšlakstytų alyvuogių aliejumi, ir 100 g virtų rudųjų ryžių.

GISELE BUNDCHEN

Soti ir lengva vakarienė

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen

Viena turtingiausių pasaulio manekenių niekuomet nesiskundė apetito stoka, netgi atvirkščiai – ji mėgsta sočiai pavalgyti. Per madų demonstravimus užkulisiuose fotografai ne kartą ją nufotografavo godžiai kemšančią picos gabalą ar saldžias kaloringas spurgytes. Tačiau Gisele tokį malonumą sau leidžia tik dienos metu, vakarais jos maisto racionas kardinaliai skiriasi.

Dviejų vaikų mamytė vakarieniauja ne vėliau kaip 19 valandą. Pagrindinė Gisele vakarienės taisyklė – ji turi būti soti, bet lengva. Dažniausiai tai būna troškintos vištienos gabalėlis, nedidelis sumuštinis su neriebiu sūriu, daržovių salotos su šlakeliu aliejaus arba vaisių desertas.

BRITNEY SPEARS

Baltyminis maistas

Britney Spears
Britney Spears

Žinomai dainininkei, ypač mėgstančiai greitojo maisto restoranų patiekalus, dažnai tenka laikytis dietos, nes ji linkusi kaupti kilogramus. Britney vengia rafinuoto cukraus ir sudėtinių angliavandenių antroje dienos pusėje, stebi, kad jos racione nuolat būtų baltymų ir užtektinai riebalų - kad neišsausėtų oda.

Paprastai vakarienės metu Britney valgo: 150 g virtos jautienos, apibarstytos neriebiu tarkuotu sūriu, ketvirtį puodelio virtų pupelių, vieną supjaustytą pomidorą. Bent keturis kartus per savaitę vakarais muzikos žvaigždė maitinasi vien baltyminiu maistu: varške, jūros gėrybėmis, orkaitėje kepta mėsyte ar žuvimi be jokių priedų. Mėgstamiausias dainininkės patiekalas - garuose virta lašiša su grietinės ir krapų padažu bei brokolių piure.

IRINA SHAYK

Tiršti vaisių kokteiliai

Irina Shayk
Irina Shayk

Ši gražuolė privalo turėti tobulą kūną, juk ji reklamuoja garsių prekinių ženklų apatinį trikotažą. Būtent dėl to, nepaisant padidinto sportinio krūvio, prieš fotosesijas Irinai tenka atsisakyti mėgstamų patiekalų ir laikytis dietos. Tuomet gražuolė vakarais geria smoothie – tirštus vaisių kokteilius. Pasak gražuolės, šis gėrimas ne tik puikiai slopina alkį, gaivina per karščius, bet nuo jo ir pilvas tampa plokštesnis, ir oda lygesnė. Irinos mėgstamiausias – juodųjų serbentų, bananų ir persikų kokteilis, pagardintas medumi ir šviežios mėtos lapeliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius