Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Humoristiniame naujo teatro „Comedy'antai“ prisistatyme – opera pagal Egidijaus Dragūno-Selo dainas

Lietingą pirmadienio vakarą sostinės muzikiniame „New York“ klube Vilniaus publikai prisistatė naujas teatro-šou projektas „Comedy‘antai“.
„Comedy‘antų“ premjera
„Comedy‘antų“ premjera / Luko Balandžio nuotr.

Į humoro vakarą pakvietę aktoriai, net nežinodami, kad pirmadienį atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas švenčia savo gimtadienį, vieną iš pasirodymų skyrė skandalingai pagarsėjusiam atlikėjui.

„Šiandien yra autorinių teisių gynimo diena, o Egidijui Dragūnui, pačiam to nežinant, šiandien į sąskaitą kapsės pinigai už čia atliekamas jo dainas. Jis net nežino, kad parašė operą“, – intrigavo vakaro vedėjai ir į vieną kūrinį-pasakojimą sujungė garsiausias Selo dainas „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“, „Mano naktys“, „Sapnai“, „Kiemas“, „Kontrolinis šūvis“, „Saulės miestas“ ir „Aš kaip žąsis“.

Luko Balandžio nuotr./Mykolas Vildžiūnas
Aktorius Mykolas Vildžiūnas atliko Selo dainas

Šią naują ir tokiu drąsiu humoru publiką sužavėti bandančią kompaniją sudaro aktorius ir režisierius Mykolas Vildžiūnas, aktorius ir garsiųjų eilių „Stovėk kaip Kleiza“ autorius Šarūnas Banevičius, aktorė Aistė Lasytė, aktoriai Mindaugas Papiniginis, Robertas Balčiūnas, Saulius Baltrūnas, Rimvydas Ambrazevičius, muzikantai Vainius Dovydaitis ir Giedrius Aušra.

„Stand up“ pasirodymų, humoristinių dainų ir eilėraščių apie viešąjį transportą, krepšinį ir kitas gyvenimiškas temas pamatyti ir iš jų pasijuokti susirinko šokėjas Deividas Meškauskas ir aktorė Ineta Stasiulytė, komikas Raimondas Šilanskas, atlikėja Mia, muzikantas Vilius Alesius su žmona aktore Egle Driukaite ir kiti pramogų pasaulio atstovai.

Luko Balandžio nuotr./Raimondas `ilanskas su žmona Auara
Luko Balandžio nuotr./Raimondas Šilanskas su žmona Aušra

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius