Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į 2012-uosius TV6 žiūrovai žengs su Lady Gaga!

TV6 kanalas visus televizijos žiūrovus kviečia skaičiuoti paskutines 2011-ųjų akimirkas su kultine šių dienų asmenybe – Lady Gaga. Pribloškiantis ekstravagancija ir atvirumu reginys iš Niujorko „Madison Square Garden“ arenos – jau gruodžio 31-ąją 22.50 val. per TV6.
Lady Gaga
Lady Gaga / TV6 nuotr.

TV6 kanalas – vienintelis Lietuvoje, turintis teisę transliuoti šį muzikos ir mados fenomenu tituluojamos atlikėjos Lady Gaga antrojo pasaulinio turo „The Monster Ball Tour“ koncertą.

Šią dainininkę dievina ne tik muzikos gerbėjai visame pasaulyje, bet ir aukštosios mados kūrėjai, svarbiausių pramogų pasaulio renginių organizatoriai ir muzikos kritikai. Šiemet Lady Gaga iš prestižinių „Emmy“ apdovanojimų išėjo nešina laimėtojos statulėle, pelnyta kaip tik už šį pribloškiantį renginį: „The Monster Ball Tour“ koncerte „Madison Square Garden“ arenoje ji buvo ne tik dainininkė, bet ir vykdomoji prodiuserė! „Emmy“ komisija tam pačiam šou skyrė ir dar keturias nominacijas. 

„The Monster Ball“ koncerte mados idealu tituluojama dainininkė pasirodo su dizainerio Giorgio Armani specialiai šiam turui kurtais kostiumais. Siurrealistiniame, prabanga ir seksualumu išsiskiriančiame šou Lady Gaga atlieka antrojo, visiems jau gerai pažįstamo albumo „The Fame Monster“ dainas. Gotiškais elementais persmelkti kūriniai – pirmojo atlikėjos albumo tęsinys, simbolizuojantis jos baimes. Tai vasaros hitu tapusi daina „Alejandro“, populiariausių radijo stočių grojaraščiuose besisukančios „Bad Romance“, „Paparazzi“ ir daugelis kitų.

„Popsensacija vadinamos 5 „Grammy“ apdovanojimų savininkės Lady Gagos etiketė – avangardiniai kostiumai ir ant išprotėjimo ribos balansuojantys šou, tačiau koncertuodama savo gimtajame Niujorke ji pademonstravo ir kitą, geros mergaitės veidą. Nepaisant ekstravagantiškų dekoracijų su automobiliais, traukinio vagonais ir šviečiančiomis konstrukcijomis, šokiruojančios choreografijos, netikro kraujo, lateksinių kostiumų ir kibirkščiuojančios liemenėlės, Lady Gaga išreiškė padėką savo tėvui, gerbėjams, draugams ir dedikavo jiems garsiausias savo dainas“, – apie koncertą „Madison Square Garden“ kalbėjo muzikos apžvalgininkai.

TV6 eteryje jau buvo parodyti Madonnos, U2, Kylie Minogue, „Coldplay“, Justino Timberlake‘o, Christinos Aguileros ir kitų megažvaigždžių koncertai. Šis yra bene populiariausias pastarojo meto popatlikėjos Lady Gaga teatrališkas muzikos šou, dar vadinamas elektronine popopera, o visas „The Monster Ball“ koncertinis turas, anot ekspertų, nenusileidžia net garsiesiems Madonnos šou: pernai jis uždirbo 133 mln. dolerių ir tapo pelningiausiu iš visų 2010-ųjų turų.

Lady Gaga koncertas – 2012-ųjų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, šeštadienį, 22.50 val. per TV6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius