Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į benamių vaidmenį įsijautę E.Bžeskas ir U.Kiguolis gatvėje gavo naudingų patarimų (nuotraukos)

TV3 socialinio projekto „Turtuoliai-vargšai“ dalyviais tapo pramogų pasaulio veikėjai – muzikos prodiuseris Egmontas Bžeskas ir verslininkas Ugnius Kiguolis. Į gatvę prašyti išmaldos vyrai išėjo dviese ir net spėjo pasilinksminti.
 „Turtuoliai-vargšai“ laidos dalyviai
Laidos „Turtuoliai-vargšai“ dalyviai U.Kiguolis (kairėje) ir E.Bžeskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./ „Turtuoliai-vargšai“ laidos dalyviai
Laidos „Turtuoliai-vargšai“  dalyviai

Meistriškai nugrimuoti E.Bžeskas ir U.Kiguolis gatvėje niekieno nebuvo atpažinti, tačiau kai kurie praeiviai pastebėjo filmavimo kameras ir iškart suprato, kad šie du benamiai – viso labo persirengėliai. E.Bžeską taip pat lengvai išduoti galėjo ausyje žybsintis auskaras.

Pasak E.Bžesko, išmalda sušelpę žmonės bijojo klausti, kodėl jie nedirba ir šlaistosi gatvėmis. Praeiviai netgi bijojo pažvelgti tariamiems benamiams į veidus. Tik viena pagyvenusi moteris valkataujančiai porelei liepė eiti dirbti.

Projekto dalyviai pasigyrė valandos, praleistos svetimame kailyje, rezultatais: suelgetauti beveik 22 litai, nemokamas gruzdintų bulvyčių pakelis ir naudingi kito benamio patarimai.

Pastarasis patarė, kur E.Bžeskas gali parduoti „rastą“ fotoaparatą, ir dar pridūrė, kad visas prieš tai darytas nuotraukas būtina ištrinti. 

Paklausti, ar išdrįstų po vieną eiti į gatvę ir apsimesti benamiais, U.Kiguolis ir E.Beskas suabejojo. „Dviese geriau, „fainiau“, – atsakė E.Bžeskas.

Nors kiti projekte dalyvavę pramogų pasaulio atstovai, pavyzdžiui, Nijolė Pareigytė, Karina Krysko ir Saulius Skambinas, kalbėjo, kaip juos smarkiai sukrėtė ši patirtis, benamio dalią pajutusiems U.Kiguoliui ir E.Bžeskui visa tai tapo smagia pramoga.

Juoką vis tramdęs E.Bžeskas prisipažino nespėjęs įsijausti į benamio vaidmenį ir viską daręs dėl pramogos. Prodiuseris teigė, kad jei iš tikrųjų prispirtų bėda, kitaip – daug nuoširdžiau  – prašytų išmaldos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius