Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į britų grožio konkursą mažylė Luna buvo užregistruota dar negimusi

Vos šešių savaičių amžiaus mažylė Luna tapo pačia jauniausia grožio konkursų dalyve Didžiojoje Britanijoje, rašo dailymail.co.uk.
Kūdikis
Kūdikis (asociatyvinė nuotrauka) / „Shuterstock“ nuotr.

Mergaitės motina Amanda Collins (28 m.) savo dukterį į grožio konkursą užrašė dar net negimusią, nes tada, kai pirmą kartą pamatė ją per ultragarso tyrimą ligoninėje, iš karto suprato, kad ji „stulbinamai graži“.

Mažylės Lunos ir jos mamos nuotraukų galite pamatyti ČIA.

Tikra gražuole Luną laiko ne vien jos mama – mažylė grožio konkurse „UK Princess and Prince International Beauty Pageant“, kuriame gali dalyvauti vaikai nuo gimimo iki 18-os metų, užėmė antrąją vietą. Tuo metu, kai Luna konkurse pelnė prizinę vietą, jai buvo tik šešios savaitės.

Teisėjus sužavėjo tai, kad į konkursą ji buvo užregistruota dar net negimusi

„Teisėjus sužavėjo tai, kad į konkursą ji buvo užregistruota dar net negimusi, – didžiuodamasi pasakojo Amanda. – Luna šypsosi teisėjams ir jai patinka dėmesys. Viskas, ką jai tereikia daryti, tai būti mano glėbyje ir šypsotis, kol aš nešu ją podiumu. Ji mėgaujasi kiekviena pasirodymo minute, kaip ir aš, o tai ir yra svarbiausia.“

Gerų žodžių apie Luną negaili ir jos agentė Sara Collins.

„Amanda užregistravo Luną į konkursą dar negimusią, tai gana dažna praktika tarp kūdikių. Visi tėvai mano, kad jų vaikas yra pats gražiausias, ir nori tuo dalintis su visais. Ir kam gi nepatinka naujagimiai? Luna jau dabar yra puikiai vertinama kaip modelis, ji labai gražus kūdikis ir ateityje jos laukia neabejotinai puiki modelio karjera“, – kalbėjo Sara Collins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius