Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

I.Burlinskaitė ir L.Vaisieta medų kopinėjo Mauricijuje: „Norėjosi kažko neįprasto“

Rugsėjį sveikos gyvensenos specialistai Indrė ir Liudas Vaisietos vienas kitam ištarė lemtinguosius „taip“, o šiandien džiaugiasi pačios gražiausios meilės akimirkomis. Ja naujai iškepti sutuoktiniai dalijosi ir egzotiškame Mauricijuje, kuriame praleido savo medaus mėnesį.
Indrė ir Liudas Vaisietos
Indrė ir Liudas Vaisietos / Asmeninio albumo nuotr.

Jau du mėnesius buvusi atlikėja, dabar – sporto trenerė Indrė Burlinskaitė ir sportininkas, verslininkas Liudas Vaisieta vienas kitą išdidžiai vadina vyru ir žmona. Rugsėjį iškėlę didžiulę vestuvių puotą, savo medaus mėnesį sutuoktiniai nusprendė kiek atidėti ir į kelionę išvyko tik lapkritį.

„Medaus mėnesį derinome atsižvelgdami į savo darbus. Nutarėme keliauti tada, kai tiek aš, tiek Liudas turės dvi laisvas savaites ir bus galima ramiai išvykti pasilepinti“, – portalui Žmonės.lt pasakoja I.Vaisieta.

Ypatingoms atostogoms Indrė ir Liudas išsirinko neeilinę vietą – Indijos vandenyno perlą Mauricijų. Moteris sako, kad įspūdingo grožio salą rinkosi dėl kelių priežasčių.

„Norėjosi kažko neįprasto – egzotikos, naujų, nepažįstamų potyrių ir nematytų vaizdų. Be to, Mauricijus ne veltui yra vadinamas antruoju rojumi: labai žavi salos gamtos grožis ir klimatas. Čia visada karšta ir gera būti“, – įspūdžiais dalijasi Indrė.

Moteris priduria, kad Mauricijuje juos sužavėjo ne tik pritrenkiantys gamtos vaizdai ir tobulas oras, bet ir patys salos gyventojai bei turistai.

„Žmonės čia – nuostabūs. Jie iš tiesų yra beprotiškai geri, paslaugūs ir šiomis savybėmis pasižymi ne tik viešbučio personalas, bet ir kiti žmonės, su kuriais teko susidurti“, – tikina sporto trenerė.

Vis tik daugiausiai dėmesio Indrė su Liudu skiria vienas kitam. Tai – pirmoji jų kelionė, kai jie gali džiaugtis sutuoktinių statusu. Šios atostogos nuo ankstesnių skiriasi ir dėl kitos priežasties.

Asmeninio albumo nuotr./Indrės ir Liudo Vaisietų medaus mėnuo Mauricijuje
Asmeninio albumo nuotr./Indrės ir Liudo Vaisietų medaus mėnuo Mauricijuje

„Anksčiau visada atostogaudavome su draugais, o dabar pirmą kartą išvykome tik dviese. Atostogų metu puikiai sutariame, romantiškai leidžiame laiką, tad pagalvojome, kad galime daugiau ir dažniau keliauti kartu – viskas iš tikrųjų yra nuostabu“, – apie medaus mėnesio atradimus Žmonės.lt pasakoja Indrė.

Daugiau poros medaus mėnesio nuotraukų – galerijoje:

Nepaliaujamai stiprėjančiu ryšiu ji pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose.

„Už 10 000 km nuo Lietuvos, bet kaip niekad arti vienas kito“, – rašė moteris.

Indrė ir Liudas atostogas leidžia taip, kaip ir priklauso medaus mėnesiui – atsipalaidavę ir įsimylėję. Toks nusiteikimas atsispindi ir jų veiklose.

Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Burlinskaitė

„Mūsų dienų ritmas toks: pusryčiai, sportas, deginimasis, maudynės, pietūs ir vakarienė. Žinoma, kažkiek dalyvavome ekskursijose, bet šiaip tai yra tikras medaus mėnuo“, – juokiasi Indrė.

Vis tik kelionė į egzotiškąjį Mauricijų porai atnešė ir išbandymų. Vienas didžiausių – ilga ir varginanti kelionė.

„Pirmiausia 2,5 valandos skridome iš Lietuvos į Stambulą. Atskridę 12 valandų laukėme sekančio skrydžio ir tada dar 10 valandų keliavome iki Mauricijaus“, – prisimena Indrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius