-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į filmo „Greiti ir įsiutę 6“ premjerą atvykusi Oksana Pikul: „Nesu sportinių automobilių entuziastė“

Žvėriškas greitis, dūzgiantys motorai, sportiniai automobiliai ir raumeningi jų vairuotojai – o taip, trečiadienio vakarą įvyko jau šeštojo filmo „Greiti ir įsiutę“ premjera. Juo susidomėjęs TV žvaigždynas turėjo galimybę ne tik pirmieji išvysti kino seansą, bet ir akis paganyti į lauke išrikiuotus greitaeigius automobilius. Tiesa, grupės „Naujos pupytės“ merginos prie vieno jų, prabangaus BMW „M5“, nesibodėjo ir papozuoti.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Luko Balandžio nuotr.

Į LNK televizijos inicijuotą ir kino teatre „Forum cinemas Vingis“ vystantį renginį „Kino startas“ atvykusios merginos – Oksana Pikul, Neringa Šiaudikytė ir Vita Jakutienė – patikino, kad šio kultinio filmo nieku gyvu nepraleistų. Jos matė visas šio veiksmo filmo dalis ir jei toliau jos bus kuriamos, tikrai žiūrės ir jas.

„Tai yra visiškai mano mėgiamo žanro filmas – greiti ir gražūs automobiliai, gera muzika, karštas jaunimas, veiksmas… Ko daugiau gali norėti?“ – retoriškai klausė O.Pikul. Jai antrino ir Vita su Neringa.

Pastaroji patvirtino, kad jei tik galimybės leistų ji savo ekonomišką ir itin puikiai tarnaujančią „Skoda fabia“ pakeistų į sportinį automobilį. Tačiau kol kas, tam dar ne laikas.

„Savo automobiliu esu labai patenkinta. Tai, kad jis ekonomiškas, labai praverčia, kuomet nuolatos blaškaisi po Lietuvą ir daug koncertuoji. Tačiau, jei kada nors man leis galimybės, savo automobilį tikrai pasikeisiu į kur kas galingesnį sportinį“, – portalui Žmonės.lt sakė N.Šiaudikytė.

Tiesa, O.Pikul buvo keik kitos nuomonės ir patikino, kad jos sportiniai automobiliai netraukia. „Aš stengiuosi neviršyti greičio beveik niekada...Nebent kur nors skubu, tada man norisi nuvykti kuo greičiau, bet šiaip nesu baisi sportinių automobilių entuziastė“, – pasakojo Oksana. Dainininkė varuoja prabangų dvidurį automobilį „Mercedes-Benz E350 Coupe“.

Filmo „Greiti ir įsiutę 6“ premjeroje taip pat pasirodė Jonas Jonušas, Jaunius Matonis su sūnumi Laurynu, Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė, Rosita Čivilytė su dukra Agneta Gabalyte bei Gedimiu Jauniumi, Tadas Rimgaila su suiucina, Ugnius Kiguolis ir kiti.

Luko Balandžio nuotr./Neringa `iaudikytė ir Vita Jaktienė
Luko Balandžio nuotr./Neringa Šiaudikytė ir Vita Jaktienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius