Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į gimtadienio šventę pakviesti žinomi žmonės ragavo rekordinio spurgų torto

Vilniaus Naujamiestyje įsikūręs šiuolaikinis turgus „Uptown Bazaar“ švenčia vienerių metų gimtadienį. Penktadienio vakarą į šventę susirinkusius svečius stebino gigantiškas spurgų tortas ir iki ašarų visus pralinksminusi improvizacijų šou „Kitas kampas“ komanda.
Rimvydas Širvinkas, Kristina Kaikarienė su dukra, Gediminas Jaunius, Elen Puidokaitė-Atlanta
Rimvydas Širvinkas, Kristina Kaikarienė su dukra, Gediminas Jaunius, Elen Puidokaitė-Atlanta / Dariaus Kučio nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Pasveikinti pirmosios tokios vietos Vilniuje su svarbia sukaktimi susirinko būrys žinomų žmonių. Kvatojančius iš širdies ir netgi improvizuojančius scenoje galima buvo išvysti netikėtą duetą: vestuvių organizatorę Kristiną Kaikarienę ir TV laidų vedėją Žygį Stakėną.

Dariaus Kučio nuotr./„Uptown Bazar“ gimtadienio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./„Uptown Bazar“ gimtadienio akimirka

Į spektaklio šurmulį įsitraukė ir Saugirdas Vaitulionis, Neringa Zeleniutė, Dovilė Stakėnienė, Elena Puidokaitė-Bruzgulienė, Rima Olberkytė, Gediminas Jaunius ir kiti žinomi veidai. Visi susirinkę ne tik stebėjo improvizacijas, bet ir dalyvavo jose kartu su profesionaliais aktoriais.

Dariaus Kučio nuotr./„Uptown Bazar“ gimtadienio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./„Uptown Bazar“ gimtadienio akimirka

„Malonu matyti tiek daug aktyvių ir gerai nusiteikusių „Uptown Bazaar“ gerbėjų. Ši šventė svarbi, kaip pirmagimio gimtadienis. Pirmieji mūsų veiklos metai buvo kupini ne tik skonių, emocijų, kūrybos, bet ir įveiktų iššūkių ir neįkainojamos patirties. Nuoširdžiai dėkoju visam kolektyvui ir šeimai“, – kalbėjo projekto idėjos autorė ir vadovė Renata Polujanskienė.

Kauno gatvėje įsikūrusio išskirtinio turgaus vadovė džiaugėsi, kad „Uptown Bazaar“ išaugo šefo pameistrio prijuostę ir per vienerius metus užsiaugino būrį ištikimų klientų. „Lankytojai specialiai atvyksta dėl sultingiausių burgerių mieste, autentiškų „tacos“, plačios jūros gėrybių pasiūlos, saldžiai traškių ispaniškų čiūrų ir daug kitų unikalių skonių“, – pastebėjo R. Polujanskienė.

Gurmanišką ir kokybišką pasaulio virtuvių maistą vertinantys žmonės į „Uptown Bazaar“ renkasi ne tik pavalgyti, bet ir pabendrauti. Lankytojai čia užsuka su šeimomis, kolegomis, draugais ir net augintiniais.

„Visada smagu matyti mažuosius smaližius ir laimingas jų mamas, galinčias pailsėti nuo blynų kepimo ir pusryčių ruošimo savaitgaliais. Tėčiai visada randa gurmaniškų užkandžių, jaunimas renkasi madingą miesto maistą, o sveikuoliai lepinami šviežiai spaustų sulčių kokteilių ir glotnučių įvairove“, – sakė Renata.

Jau metus naujamiestyje veikiantis gastronominis turgus nuolat ieško naujų skonių, renginių idėjomis, keliauja per pasaulio virtuves, surengė smidrų, austrių ir net kanapių gastronominius festivalius.

Dariaus Kučio nuotr./„Uptown Bazar“ gimtadienio akimirka
Dariaus Kučio nuotr./„Uptown Bazar“ gimtadienio akimirka

Šeštadienį, „Uptown Bazaar“ laukia visų lankytojų ir kviečia į labai smagų ir kaloringą gimtadienio šurmulį.

„Visų užsukusių lauks trijų aukštų įspūdingas kūrinys, papuoštas rekordiniu skaičiumi spurgų ir kiti skanėstai. Skanausime, bendrausime ir linksminsimės su kvatojančiais ilgakojais klounais!”, – sakė visada besišypsantis turgaus kolektyvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius