Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kauno elgetų būrį prašėsi svarovskių karalienė Inga Budrienė

TV3 laidos „Turtuoliai-vargšai“ eksperimentas keliasi į Kauno gatves. Šį kartą elgetos dalią pasirįžo išbandyti žiniasklaidos „Swarovski“ karaliene praminta Kauno verslininkė Inga Budrienė. Labdaros renginius organizuojanti ir pati noriai juose dalyvaujanti moteris pirmą kartą ištiesusi ranką išėjo į gatvę. Septynias valandas Inga kentė specialų grimą, lietų, savo vadovaujamos kavinės padavėjų ignoravimą ir elgetavimą Kauno gatvėse.
Inga Budrienė vaidina čigonę
Inga Budrienė vaidina čigonę / TV3 nuotr.
Temos: 1 Inga Budrienė
TV3 nuotr./Inga Budrienė gatvėje
Inga Budrienė gatvėje

„Prašau, gal galite man atliekų nuo stalo duoti? Nevalgiau aš, badauja ir mano vaikai. Neprašau kepsnio ar brangių gėrimų, man bent apgraužtos duonos“, – čigone paversta verslininkė maldavo kavinės darbuotojų.

Moteris nesidrovėdama bendravo ir su vietiniais elgetomis, kuriems net į galvą nešovė, kad čia turtinga ponia. Pasiūlę pereiti prie kitos bažnyčios elgetos patikino, kad per dieną uždirbti dešimt litų – Kaune tikra prabanga.

„Neturiu kur dėti akių, bijau parodyti rankas, nes jos dreba. Nežinau, iš kur pas tuos vargšus žmones tiek drąsos ir tiek kantrybės. Tave užgaulioja, varo šalin, o duonos juk reikia. Niekada nebenusigręšiu nuo prašančiųjų“, – drebėdama iš jaudulio po laidos filmavimo prisipažins Inga Budrienė. 

Kiek pinigų pavyks iš kauniečių surinkti socialiniame eksperimente dalyvaujančiai Ingai Budrienei ir kodėl jos nepažins savi darbuotojai „Turtuolių-vargšų“ laidoje, sužinosite šiandien 20.10 val. tik per TV3.

15min.tv – nemokama televizija internete. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius