Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Kavaliauskaitės dukra tapo komisijos nare, o R.Ščiogolevaitė atskleidė, kodėl ją painioja su I.Stonkuviene

Naujuosius metus televizijos žiūrovai kviečiami sutikti su specialia šventine transliacija. Apsirengę populiariausio įslaptinto projekto „Kaukės“ kostiumais, dainuos ryškiausi LNK kanalų šeimos veidai – laidų vedėjai, žurnalistai, aktoriai. Jie paaiškės naujametę naktį, kai bus atidengtos Šieno, Pelėdos, Debesėlio, Liūto, Monstro, Gėlės, Pandos ir Elnio kaukes.
Rūta Ščiogolevaitė, Indrė Stonkuvienė, Indrė Kavaliauskaitė su dukra
Rūta Ščiogolevaitė, Indrė Stonkuvienė, Indrė Kavaliauskaitė su dukra / Dovydo Beržinio ir Prokadro nuotr., LNK stopkadras

„Aš negaliu patikėti, kad jūs buvote po šia kauke! Mes visi įpratę jus matyti visai kitu amplua, net negalvojau, kad mokate dainuoti!“ – iš nuostabos net priklupo naujametinio vakaro vedėjas Rolandas Mackevičius.

Dovydo Beržinio nuotr./Laidos „Naujieji su LNK kanalų šeima“ akimirka
Dovydo Beržinio nuotr./Laidos „Naujieji su LNK kanalų šeima“ akimirka

Kas slepiasi po kaukėmis, spėlios ne tik R.Mackevičius, bet ir komisija. Tik šventinę naktį ji bus išskirtinė: šį kartą prie brolių Lavrinovičių ir Livijos Gradauskienės Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė prisijungs su savo vaikais. Indrė su savo atžalomis pasirodymus stebės jaukiai įsitaisiusi namuose. Šeiminėje aplinkoje netrūks šokių ir karštų diskusijų.

LNK stopkadras/Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su vaikais
LNK stopkadras/Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su vaikais

„Man būtų didžiausias Naujųjų metų stebuklas, jei po šia kauke dainuotų „Nuo...Iki...“ laidos vedėja Giedrė Talmantienė“, – juokavo Indrė.

„Ne, mama, čia Donatas Montvydas“, – tvirtino Indrės dukra Marija, kai scenoje išvydo vieną mylimiausių savo „Kaukių“ personažų.

Vakaro metu šventinius sveikinimus sakys ir LNK kanalų šeimos laidų vedėjai, ir žinomi kanalo bičiuliai. O slapčiausiais projekto „Kaukės“ užkulisiais ir dar negirdėtomis istorijomis dalysis šou nugalėtoja Rūta Ščiogolevaitė ir jos draugė Indrė Stonkuvienė.

„Sekmadienį sėdėdama išgirdau skambantį telefoną. Žiūriu, visi mane socialiniuose tinkluose žymi prie Vienaragio, galvodami, kad ten aš. Projektą žiūrėjom su Vidu ir keliais draugais. Visi atsisukę į mane sako – nemeluok, ten tikrai tu, tik mums nesakysi!” – juokėsi Indrė Stonkuvienė, kuri viso projekto metu buvo įtariama besislepianti po Vienaragio kauke.

„Mes daugiau nei dešimtmetį draugaujam, kartu švenčiam šventes, nenuostabu, kad esam perėmusios viena kitos manierų“, – atviravo Rūta Ščiogolevaitė.

Savo istorijomis dalysis ir Pelėda-Toma Vaškevičiūtė kartu su bičiuliu Gyčiu Ivanausku, „Rimtų reikalų“ žvaigždė Panda-Josifas Baliukevičius, Lapė-Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, Banano-Simo Jasaičio žmona Oksana Pikul-Jasaitienė. Šventinę naktį žiūrovų laukia daug staigmenų, negirdėtų istorijų ir muzikos.

Šventinė transliacija „Naujieji su LNK kanalų šeima“ – ketvirtadienį, gruodžio 31-ąją, nuo 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius