-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į konservatorių partiją įstojęs Stano kol kas apie Seimą negalvoja

Neseniai paaiškėjo, kad muzikos atlikėjas, dainų autorius ir Tarptautinio sidabrinio choro vadovas Staislavas Stavicis-Stano tapo konservatorių partijos nariu. Atlikėjas tikina tokiu žingsniu siekiantis skatinti jaunus žmones domėtis politika.
Stano
Stano / TV3 nuotr.

„Aš gyvenu šia ideologija. Jau 29 metus priklausau konservatorių partijai, nes mano moralė ir požiūris į gyvenimą visą laiką buvo tokie patys, aš prijaučiau šiai partijai, o dabar tiesiog turiu popieriuką, kuriame parašyta, kad aš – konservatorius“, – teigė S.Stavickis.

Muzikos, pramogų pasaulio atstovas ir politika – Lietuvoje gan neigiamų reakcijų sulaukiantis derinys. Vienas iš didžiausios visuomenės reakcijos sulaukusių pavyzdžių – Lino Karaliaus-Ezopo apkalta. Stano pabrėžia, kad į politiką jis neinantis, tačiau pasinaudodamas savo žinomumu agituos lietuvius tapti politiškai aktyvesniems.

Matau, kas atsitiko į politiką nuėjusiems mano kolegoms. Dabar aš tikrai nenoriu į politiką, o kaip bus ateityje – nežinau.

„Taip, galima ne tik šį atvejį prisiminti. Man labai gaila, kad taip atsitiko. Ačiū Dievui, kad aš neinu į jokį Seimą. Kol kas mano tikslas yra paprastas – kalbėti apie politinį aktyvumą, skatinti jaunimą domėtis politika. Yra galimybė balsuoti dviem būdais – arba kojomis, arba rankomis. Ką reiškia kojomis? Ogi važiuoti gyventi į Didžiąją Britaniją“, – tvirtino šeštadienį į sostinės konservatorių Antakalnio skyrių priimtas Stano.

S.Stavickis teigia apie didžiosios politikos šturmą kol kas negalvojantis dėl didelės darbų gausos – šiuo metu jis intensyviai koncertuoja su choru, dirba įrašų studijoje ir mėgaujasi ramiu šeimyniniu gyvenimu.

„Matau, kas atsitiko į politiką nuėjusiems mano kolegoms. Dabar aš tikrai nenoriu į politiką, o kaip bus ateityje – nežinau. Jei bus poreikis – tai galėčiau“, – svarstė 2009 metų pabaigoje sūnaus Ričardo sulaukęs vyras.

S.Stavickis teigia esantis „revoliucionierius iš prigimties“, visuomet besidomintis Lietuvos politiniu gyvenimu ir besistengiantis kovoti prieš neteisybę.

„Įdomi situacija – prieš porą metų Seimo aikštėje aš organizavau renginį, kuris buvo nukreiptas prieš konservatorių politiką, prieš autorinių mokesčių didinimą. Dabar sulaukiu klausimų, kaip aš pats, kuris prieš porą metų ėjau derėtis į Seimą, įstojau į partiją. Bet žmogus negali vienas pats visko pakeisti. Dabar mano tikslas – tik visuomeninė veikla be jokios politikos“, – pabrėžė Stano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius