-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą atvyko festivalio „Granatos Live“ žvaigždė – Švedijos atlikėjas Fransas

Festivalyje „Granatos Live“ pirmąjį vakarą koncertavęs Fransas į Lietuvą atvyko penktadienį po vidurdienio. Hito „If I Were Sorry“ atlikėjas gerbėjus prie scenos Rumšiškėse sukvietė 20 val.
Fransas
Fransas / Nendrės Žilinskaitės nuotr.

Švedijos dainininkas, „Eurovizijos“ scenoje išsiskyręs savo paprastumu bei nuoširdumu ir taip pelnęs konkurso žiūrovų simpatijas, išgarsėjo būdamas vos septynerių, 2006-aisiais.

Tąkart Fransas, kuris yra didžiulis futbolo fanas, kartu su švedų grupe „Elias“ įrašė dainą, skirtą Zlatanui Ibrahimovičiui. Futbolininką palaikantis kūrinys „Who‘s da Man“ tapo hitu bei trylika savaičių laikėsi Švedijos muzikos topo pirmoje vietoje.

Daina tiek išpopuliarėjo, kad buvo įrašyta ir angliška jos versija, o vienos Karlskronos bažnyčios mušamų varpų garsas buvo pakeistas Franso dainos melodija.

VIDEO: Who's da man, Zlatan. Official Video.

Po pasirodymo festivalyje „Granatos Live“ Fransas, kuris į sceną žengs su 6 muzikantų grupe, išvyks ilsėtis į vieną Vilniaus viešbutį – ankstyvą šeštadienio rytą jo laukia skrydis. Beje, Fransas paprastas ne tik scenoje – festivalio organizatorius nustebino jo neįnoringumas. Jo pageidavimų sąrašas – trumpiausias iš visų festivalio žvaigždžių – dainininkas su komanda nori tiesiog „gero, sveiko, šilto maisto“.

Muzikos festivalis „Granatos Live“ vyksta Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse. Programoje šiemet – šešios dešimtys užsienio ir Lietuvos muzikantų bei grupių, kurių klausysis daugiau kaip 13 000 žmonių.

Kaip ir kasmet, pasirodymai „Granatos Live“ scenose suplanuoti taip, kad netrukdytų išgirsti kuo daugiau grupių ir atlikėjų.

Be muzikinės dalies festivalyje „Granatos Live“ – ir daugybė kitų pramogų bei užsiėmimų: „Humoro klubo“ ir Manto Wizard šou, pokerio, tinklinio ir kiti sporto turnyrai, vandens pramogos, rytinės mankštos ir dar kelias dešimtys kitų įdomybių.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Granatų“ merginos plūdo į Švedijos atstovo „Eurovizijoje“ Franso koncertą

VIDEO: Švedijos atstovas „Eurovizijoje“ Fransas - If I were Sorry

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius