Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Į Lietuvą atvyksta garsus Rusijos aukštosios mados kūrėjas Valentinas Judaškinas

Jubiliejinio 5-ojo laidos „Mados reidas“ gimtadienio proga pristatyti savo kolekcijos į Lietuvą atvyksta visame pasaulyje savo darbais garsus Rusijos aukštosios mados kūrėjas Valentinas Judaškinas.
Valentinas Judaškinas
Valentinas Judaškinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kartu su šešių asmeninių padėjėjų komanda dizaineris Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje spalio 20 d. surengs itin rafinuotu skoniu išsiskiriantį aukštosios mados kolekcijos pristatymo šou.

Paties dizainerio atrinkti modeliai

Vakaro metu bus pristatyti paties V.Judaškino atrinkti modeliai. Pakviesti Lietuvoje parodyti išskirtinį šou buvo ilgas bendraminčių komandos darbas, kurio rezultatu galės mėgautis netgi su mados pasauliu labai glaudžiai nesusiję, tačiau visą pasaulį pribloškiančiais darbais besižavintys lietuvaičiai.  

„Gerbiu talentingus kuriančius žmones, o Valentinas Judaškinas yra būtent toks – įkvepiantis pavyzdys ne tik mados pasaulio atstovams, bet ir visiems estetiką, kultūrą, tradicijas bei vertybes puoselėjantiems žmonėms“, – sakė renginio globėju tapęs Viktoras Uspaskichas.

23 punktų pageidavimų sąrašas

„Iš Rusijos atvykusių svečių norai visada būna ypatingi. Ne išimtis ir garsusis dizaineris, pateikęs 23 punktų sąrašą, vadinamąjį „raiderį“, kuris prilygsta aukščiausių valstybių vadovų reikalavimams“, – pasakojo šventės organizatorius, laidos „Mados reidas“ vedėjas Mantas Petruškevičius.

Valentino Judaškino pageidaujamų šukuosenų ir makiažų koncepciją vienintelės pasiryžo įgyvendinti kompanijos „Max Factor“ ir „Wella“. „Jis rūpinasi menkiausiomis smulkmenomis ir visada reikalauja aukščiausios kokybės. Dirbti kartu ir pristatyti šią nuostabią kolekciją yra ne tik didžiulis iššūkis, bet ir profesionalumo įvertinimas“, – įsitikinęs stilistas M.Petruškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius