Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą atvykusi „La Familia“ nusifilmavo kalėdinėje reklamoje: vaidmenį gavo ir S.Prūsaitis

Žinomo reklamos serialo „La Familia“ veiksmas pirmą kartą filmuotas Lietuvoje – vietoje Laplandijos į čia netyčia atvykę herojai keliauja po sniego stokojantį Vilnių, važinėjasi kalėdiniu traukinuku, apsilanko Santariškėse ir net sutinka atlikėją Saulių Prūsaitį.
„La Familia“
„La Familia“ / Organizatorių nuotr.

Šiuos serialo „La Familia“ herojų nuotykius ir Santos (liet. Kalėdų Senelio) paieškas lydi įvairūs išskirtinai lietuviškosios kultūros simboliai: Gedimino pilis, krepšinio rinktinė, šakočiai ir Neries „vamzdis“.

„Kalėdos – tai žmones per šeimą, tradicijas, kultūrinius įpročius jungiantis laikotarpis. Apie Lietuvą norėjome kalbėti pozityviai, atskleisti jos unikalumą svetimšalių akimis ir parodyti, kad didžiąsias metų šventes čia sutikti yra ne mažiau smagu nei Laplandijoje“, – sakė Mindaugas Savickas, „Tele2“ rinkodaros vadovas.

Reklaminio klipo veiksmas prasideda nesusipratimu: restorano šefas Tonis nusprendžia šeimos nariams padaryti kalėdinę staigmeną ir padovanoti kelionę į Laplandiją, tačiau per klaidą nuperka bilietus į Lietuvą. Čia atvykusi šeima neatsisako savo planų ieškoti Santos – todėl keliauja iki pat, svetimšalių įsivaizdavimu, jo miestelio – Santariškių, kur susipažįsta su atlikėju S.Prūsaičiu.

Organizatorių nuotr./„La Familia“
Organizatorių nuotr./„La Familia“

„Šis klipas išskirtinis tuo, jog parodome Lietuvą šiek tiek kitaip – užsieniečių, kurie galvojo vykstantys į Laplandiją, akimis. Išvydę savo šalį ir jos kalėdines tradicijas naujai, ir mes patys iš naujo galime pasidžiaugti, įvertinti tai, kas daugeliui šiandien atrodo įprasta ar net pabodę“, – teigė Dominykas Žilėnas, reklamą kūrusios agentūros „Adell Taivas Ogilvy“ kūrybos vadovas.

Anot M.Savicko, planuojamas ir serialo „La Familia“ herojų nuotykių Lietuvoje tęsinys – jie čia keliaus visos kalėdinės kampanijos metu, kuri įprastai trunka iki sausio.

Kalėdinę „Tele2“ reklamą išvysti galima čia:

VIDEO: TELE2 LA FAMILIA. Nuotykiai Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius