-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Londoną skridusios YVA išgyveno nemalonią patirtį: lėktuvas buvo priverstas leistis Vokietijoje

Gimtadienio proga į Londoną skridusi Natalija Bunkė pirmą kartą patyrė, ką reiškia priverstinis nusileidimas. Galimai vieno iš keleivių sveikatai sušlubavus, lėktuvas turėjo keisti kryptį ir leistis Vokietijoje. „Patekus į tokią situaciją tikrai nebuvo smagu“, – prisimena N.Bunkė.
Natalija Bunkė, Kristina Ivanova, Goda Alijeva
Natalija Bunkė, Kristina Ivanova, Goda Alijeva

Vasario 5-ąją 36-ąjį gimtadienį paminėjusi Natalija Bunkė 15min pasakojo šios šventės proga susiplanavusi kelių dienų išvyką į Londoną. Anglijoje jos ir grupės „YVA“ narių Kristinos Ivanovos ir Godos Alijevos laukė koncertas, pasivaikščiojimai po prekybos centrus, suplanuotas susitikimas ir su Londone gyvenančiais širdies draugo Edgaro Eidėjaus artimaisiais. Kartu keliavo ir K.Ivanovos mylimasis Andrius.

Vis dėlto iki smulkmenų sudėliota kelionė draugams pateikė staigmenų. Iš Vilniaus į Londono Lutono oro uostą vasario 8-ąją skridęs avialinijų „Wizz Air“ lėktuvas buvo priverstas leistis Vokietijoje.

Kaip 15min pasakojo Natalija Bunkė, vos tik lėktuvui pakilus vienas iš keleivių pradėjo jaustis blogai, panikavo, negalėjo nusėdėti vietoje.

„Vyrui pasidarė negera ir vos tik pakilus lėktuvui jis pradėjo labai keistis elgtis, bėgti, rėkti. Paaiškėjo, kad jam galimai sustreikavo širdis, nors pamatavus spaudimą viskas atrodė gerai.

Tarp lėktuvo keleivių buvo gydytoja, kuri staigiai sureagavo ir bandė jam padėti. Vis dėlto jis atsisakė medikamentų, o po pusantros valandos skrydžio buvo priimtas sprendimas tupdyti lėktuvą“, – prisimena Natalija.

Lėktuvui nusileidus Vokietijoje teko palaukti, kol keleivis buvo perduotas į medikų rankas. Dėl susidariusios situacijos lėktuvas čia prabuvo pusantros valandos.

„Taip tris valandas trukęs skrydis užsitęsė beveik iki penkių valandų“, – sako Natalija.

Kas nutiko keleiviui, kol kas tiksliai nežinoma, tačiau N.Bunkė pastebėjo, kad asmuo elgėsi išties keistai. Nustebino ir jo paskutiniai žodžiai prieš išlipant.

„Jis mums visiems palinkėjo amžino skrydžio, lėktuve taip pat elgėsi neadekvačiai. Šalia sėdėję keleiviai vėliau sakė, kad sulaukė grasinimų, tas pats keleivis gąsdino ir stiuardeses, neva paliko lėktuve dovanų. Tad prieš skrydį ir lėktuvas buvo apžiūrėtas“, – prisimena Natalija.

N.Bunkė sako, kad lėktuve susidariusi situacija išgąsdino keleivius, tačiau stiuardesės elgėsi labai profesionaliai: „Niekada nesu susidūrusi su tokia situacija, tad galiu pagirti stiuardeses, kurios elgėsi išties labai šauniai, ne veltui mokėsi ir yra pasiruošusios tokiems atvejams.“

Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė, Goda Alijeva ir Kristina Ivanova Londone
Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė, Goda Alijeva ir Kristina Ivanova Londone

Aviakompanijos „Wizz Air“ atstovai patvirtino, kad vasario 8 dienos skrydžio iš Vilniaus į Londoną metu orlaivis buvo nukreiptas į Weeze oro uostą Vokietijoje, nes keleiviui prireikė skubios medikų pagalbos.

Orlaivio įgula keleiviui suteikė pirmąją pagalbą ir nedelsdama iškvietė medikus, orlaiviui nusileidus jie jau laukė sunegalavusio žmogaus. Kai keleivis buvo išvežtas į ligoninę, skrydis toliau tęsėsi ir lėktuvas be trikdžių pasiekė Londoną.

Atsižvelgiant į prašomos informacijos jautrumą ir siekiant užtikrinti keleivio privatumą, detalesnės informacijos apie keleivį ar jo būklę pateikti negalima. „Wizz Air“ padėkojo orlaivio įgulai už greitą ir profesionalią pagalbą, o keleivių atsiprašė dėl įvykusio vėlavimo, bet to reikalavo saugumas.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Yva“ narės Kristina, Natalija ir Goda naujoje fotosesijoje parodė šventinį įvaizdį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius