Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Martinkėnaitė atskleidė netikėtą pažinties su sutuoktiniu istoriją: už meilę dėkinga E.Bžeskui

Prieš dvejus metus už verslininko Mindaugo Urbono ištekėjusi atlikėja, grupės „69 Danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė įsitikinusi, kad sava laime reikia džiaugtis kukliai, todėl retai dalijasi asmeninio gyvenimo užkulisiais. Vis dėlto žinoma moteris sutiko atskleisti netikėtą faktą – pasirodo, kad už meilę ji dėkinga muzikai ir buvusiam savo vadybininkui Egmontui Bžeskui.
erggrergger
Ingrida Martinkėnaitė su sutuoktiniu Mindaugu Urbonu, prodiuseris Egmontas Bžeskas / Viganto Ovadnevo ir 15min nuotr.

2016-ųjų lapkritį saulėtame Gili Travangano salos paplūdimyje egzotines vestuves surengusi pora niekada nemėgo afišuoti savo santykių, itin retomis progomis pasirodydavo viešuose renginiuose. Kone vienintelė vieta, kur Ingridą pamatysi lydimą už parankės, tai sausio gale vykę muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2018.

„Kodėl taip nutinka? Turbūt todėl, kad Mindaugas yra didelis apdovanojimų gerbėjas, tačiau kitur jį ištempti labai sunku“, – kalbėdama su 15min juokiasi Ingrida.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ingrida Martinkėnaitė ir Mindaugas Urbonas

Atlikėja pripažįsta, kad tokios progos pabūti kartu – labai brangios ir svarbios, nes sutuoktinį apsilankyti renginiuose priversti ne taip ir dažnai.

„Žinoma, skiriame kiek įmanoma daugiau laiko vienas kitam, prisigalvojame progų, bet tikrai malonu, kai galime kartu eiti į viešumą, praleisti vakarus drauge. Dažniausiai į renginius tenka eiti su draugėmis, neslėpsiu, pasiilgstu jo viešuose renginiuose“, – šypteli Ingrida.

Vis dėlto ne kur kitur, o būtent renginyje jiedu ir susipažino. Tačiau tai nėra vienintelis smagus faktas – pasirodo, kad jis yra buvusio grupės „69 Danguje“ vadybininko Egmonto Bžesko pusbrolis.

„Tiesa, jie tuo metu irgi nebuvo pažįstami, o pokalbio metu išsiaiškinome, kad jis yra giminaitis. Man iš karto pasidarė lengviau bendrauti, nes nesu taip lengvai prieinama“, – šmaikštauja Ingrida.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė, Ingrida Martinkėnaitė, Egmontas Bžeskas ir Nijolė Pareigytė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė, Ingrida Martinkėnaitė, Egmontas Bžeskas ir Nijolė Pareigytė

Visgi juodu sieja ne tik bendri pažįstami, bet ir meilė muzikai. Ingridos sutuoktinis yra baigęs muzikos mokyklą, o pirmuosius draugystės metu buvo dažnas svečias grupės koncertuodavo, neretai pagelbėdavo patarimais dėl aprangos, dainų.

Ingrida juokiasi, kad sutuoktinis, jei tik galėtų, iki šiol namuose rengtų muzikos vakarėlius. Kadangi yra melomanas, mėgsta namus užpildyti įvairaus žanro melodijomis. Tuo tarpu Ingridai namai – ramybės šventovė, kur norisi pasidžiaugti tyla.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po mėnesio atostogų Azijoje ir Europoje Ingrida Martinkėnaitė grįžo su žiedu ir dar lieknesnė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius