-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Omnitel 1000 km lenktynių“ priėmimą Vytautas Rumšas lėkė 200 km/val. greičiu

Antrosios „Omnitel 1000 km lenktynių“ dienos – penktadienio – vakarą iškilmingai apdovanoti šių metų lenktynių kvalifikacijos nugalėtojai. Šia proga VIP palapinėje tradiciškai buvo surengtas priėmimas kviestiniams svečiams, tarp kurių matėsi ir nemažai žinomų veidų.
Vytautas Rumšas
Vytautas Rumšas / Audrės Domeikaitės / 15min nuotr.

Pasveikinti prestižinėmis vadinamų lenktynių, o gal pasimėgauti nemokamais valgiais ir gėrimais „VIP'ai“ gausiai susirinko dar prieš apdovanojimų pradžią. Tačiau pasimėgauti skriejančių automobilių vaizdais svečiai galėjo neilgai – lietus, kaip ir ketvirtadienio vakarą, visus susirinkusius suvijo į sausakimšą palapinę.

Pradėjus dalinti karštus patiekalus ir gėrimus, prie skanumynų nusidriekė kilometrinės eilės – atrodė, kad vakarėlyje susirinko ne privilegijuoti svečiai, o bado iškamuoti užklydėliai.

„Sveiki visi lenktynių, o galbūt labiau – nemokamų patiekalų mylėtojai!“ – per dantį susirinkusiuosius nesusivaldęs patraukė renginio vedėjas Vytautas Rumšas. Jam per visą vakarą sunkiai sekėsi išsireikalauti dėmesio sau, nes svečiai buvo labiau susidomėję vienas kitu ir kova eilėse dėl maisto ir gėrimų.

„Jei jau esame lenktynėse, paatviraukime – kas čia atvažiavo didžiausiu greičiu?“, – drąsiai viešai išpažinčiai pakvietė V.Rumšas.

Vakaro dalyviai ėmė šaukti, kad čia atvyko „140 kilometrų per valandą greičiu“, kitas neslėpė spaudęs 150 kilometrų greitį.

„Na, gerai. Aš būsiu atviras. Tik iš karto pabrėžiu, kad prieš mane mašina važiavo greičiau! Aš išspaudžiau 200 kilometrų per valandą greitį ir tada nusprendžiau, kad užteks – tegul tas automobilis lekia vienas“, – savo kelionės paslaptis nesivaržydamas atskleidė aktorius.

Įdomiausia, kad kaip tik kelios valandos prieš šį pareiškimą lenktynių vietoje Lietuvos automobilių sporto federacijos vadovas Gintaras Furmanavičius pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Policijos departamento generalinio komisaro pavaduotoju Visvaldu Račkausku, siekdami užtikrinti vairuotojų saugumą kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius