-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į Paryžių išvykusiam Mindaugui Stasiuliui žadą atėmė žmonos Karolinos staigmena

Televizijos žiūrovai, radijo klausytojai ir portalų lankytojai puikiai žino, kas yra Mindaugas Stasiulis – žiūri jo vedamus projektus, atpažįsta jo balsą ir pokštus bei seka naujienas internete. Tuo tarpu žinomo vyro antrosios pusės – žmonos Karolinos – gyvenimas, rodos saugomas po devyniais užraktais. TV3 kelionių laida „Aplink pasaulį su žvaigžde“ ketvirtadienio vakarą su šia dama žiūrovus supažindins gerokai artimiau.
Kelionės akimirka
Kelionės akimirka / TV3 nuotr.

„Aplink pasaulį su žvaigžde“ pakvies į meilės miestą Paryžių. Per septynias minutes laidos vedėjams – Alfui Ivanauskui ir Ingridai Navickaitei – ištaręs „taip“ ir leidęsis nežinoma kryptimi, M.Stasiulis nė nenutuokė, kokią staigmeną Prancūzijos sostinėje jam paruošė laidos komanda.

Žiūrovų laukia netikėtas Mindaugo ir jo žmonos susitikimas prie Triumfo arkos. Pasirodo, net patyrusį tiesioginio eterio vilką, pripratusį prie kuriozinių ar netikėtų situacijų, galima priversti netekti žado.

„Į kelionę Mindaugas skrido vienas. Su manimi vaikštinėdamas prie Triumfo arkos jis nė nenutuokė, kad visai čia pat jau laukia įjungtos kameros ir bet kurią akimirką gali pasirodyti jo žmona! Jis šventai tikėjo, kad Karolina ilsisi Nidoje. Staiga pamačius žmoną, Mindaugą ištiko šokas. Praėjus geram pusvalandžiui po staigmenos, jis prisipažino, kad viską pamena lyg pro rūką. Tokios, jau tos staigmenos“, – šypsosi laidos vedėja Ingrida, suorganizavusi Karolinos atvykimą į Paryžių.

Beje, M.Stasiulio žmonos meilės mieste taip pat laukė staigmena. Tiesa, neplanuota laidos komandos.

„Karolinai išlipus iš taksi automobilio prie Triumfo arkos, ją apsupo turistai iš Azijos. Jie vienas per kitą ėmė sveikintis, prašyti nusifotografuoti su Karolina, nes kažkam pasirodė, kad ši šviesiaplaukė – superžvaigždė iš Europos“, – juokiasi „Aplink pasaulį su žvaigžde“ kūrėjai.

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina
TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina

Žiūrovai turės neeilinę progą išgirsti atvirą Mindaugo interviu. Ką jis papasakos apie savo mylimą moterį?

Karolina – stilistė, kurianti originalius aksesuarus. Mindaugas laidos vedėjai prisipažino – iš pradžių jis stebėjosi, ką žmona nuolat veikia su daugybe karoliukų ir stikliukų, tačiau išgirdęs, kiek žmonių domisi ir žavisi Karolinos kūryba, suprato, kokius išskirtinius ir gražius dalykus ji kuria.

TV3 nuotr./Kelionės akimirka
TV3 nuotr./Kelionės akimirka

„Tai pora, kurios jausmus kursto humoras. Jie abu nuolat juokauja ir šypsosi. Nepamenu, kada turėjau tiek gerų emocijų“, – tvirtina laidos vedėja I.Navickaitė ir prisipažįsta: „Kai prikalbinome Karoliną keliauti, nerimavau ar ji neišsiduos savo vyrui. Tačiau ji išsaugojo paslaptį iki paskutinės akimirkos ir tai buvo tiesiog nerealu.“

„Aplink pasaulį su žvaigžde“ pasiūlymui – per 7 minutes apsispręsti, ar keliaus nežinoma kryptimi ir leistis į dviejų dienų avantiūrą, kai fiksuojamos net ir asmeniškiausios detalės, „taip“ jau ištarė į Briuselį su mama keliavusi stilistė Agnė Jagelavičiūtė, Amsterdame viešėjęs dizaineris Juozas Statkevičius, Hagą aplankiusi Inga Stumbrienė, Berlyne itin atvirą interviu davęs aktorius Giedrius Savickas bei TV3 orų pranešėjas Naglis Šulija.

Intriguojantį ir romantišką pasakojimą apie Stasiulių šeimą, apsilankiusią meilės mieste Paryžiuje, TV3 žiūrovai išvys ketvirtadienį, 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius