Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į rytietiško restorano atidarymą Vilniuje įžymybes atviliojo egzotiški patiekalai

Vilniuje, Trakų gatvėje, duris atvėrė naujas rytietiškų patiekalų restoranas, į kurį susirinko gausus būrys pramogų pasaulio įžymybių. Daugelis renginyje kalbintų žmonių teigė Rytų kultūra pirmiausia vertinantys dėl skanaus maisto.
Gintarė Valaitytė ir Kristina Ivanova
Gintarė Valaitytė ir Kristina Ivanova / Viganto Ovadnevo nuotr.

Restorano „Shanti“ atidarymo metu įvyko virtuvės šefo Ali Gadžijevo kurtų azijietiškų patiekalų pristatymas, vynų degustacija, autentiškų arbatų pristatymas restorano arbatinėje bei išskirtinių rytietiškų kvepalų pristatymas.

A.Gadžijevas susirinkusiems svečiams pristatė egzotiškus patiekalus: vieno kąsnio ožkos  sūrio burbuliukus su prieskoniais, kiaušininių kokteilius bei keptus bananus.

Pasak virtuvės šefo, šiame restorane bus galima paskanauti tailandietiškais patiekalais, tačiau netrūks ir europietiško maisto, kuris bus pateikiamas pagardintas Azijos prieskoniais ir pagamintas su rytietiška dvasia.

A.Gadžijevo patiekalai ir vakaro programa itin patiko grupės „ŠarkA“ vokalistei Kristinai Ivanovai.

„Labai įdomiai organizuotas vakaras, nėra nuobodu. Įdomus ir interjeras. Mane čia labai nustebino arbatos gėrimo zona, čia galima atsipūsti, o prie baro – pasišnekučiuoti. Rūsyje vyksta pati vakarėlio pabaiga“,  – kalbėjo Kristina.

Rytietišku maistu besižavinti mergina teigė svajojanti nuvykti į Indiją.

„Mane Azijos kultūra žavi maistu. Jis yra savotiško skonio, kuris man patinka. Esu iš tų žmonių, kurie mėgsta keliauti ir aplankyti įvairius pasaulio kampelius, todėl manau, kad artimiausiu metu turėčiau aplankyti kokią nors Rytų šalį, pavyzdžiui, Indiją. Ši šalis man patinka savo kultūra, virtuve, tradicijomis. Tai yra išskirtinė šalis. Nors daugeliui žmonių Indija asocijuojasi su nešvara, karvėmis gatvėse, tačiau ten yra nuostabių gamtos kampelių. Mačiau kelių kolegų, grįžusių iš Indijos nuotraukas – jos fantastiškos“, – teigė K.Ivanova. 

Renginyje apsilankė ir skrybėlaičių dizainerė Anna Mois. Moteris sakė nusprendusi šiame restorane apsilankyti dėl gerų rekomendacijų.

„Lankiausi Maskvoje ir sužinojau, kad šis restoranas ten yra pripažįstamas. Buvau į jį trumpam užsukusi, bet tąkart nieko neparagavau, todėl tai padaryti nusprendžiau Vilniuje“, – kalbėjo skrybėlaičių dizainerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius