-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į sceną grįžusi „Lietuvos balso“ nugalėtoja Justina Budaitė pristato naują, violetinį įvaizdį

Praėjusią savaitę jauna atlikėja Justina Budaitė su trenksmu sugrįžo į muzikos pasaulį: prabilo apie savo karjeros ambicijas ir pristatė naują kūrinį „Ten, kur tu“, kurį prodiusavo vienas geriausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas. Šiandien mergina atskleidžia išskirtinius kadrus iš naujausios fotosesijos.
Justina Budaitė
Justina Budaitė / „Fotogenijų“ nuotr.

„Naują pradžią norėjosi pažymėti ne tik nauju kūriniu, kuriame, manau, nusispalvinau kitokiomis spalvomis, nei iki šiol žinojo klausytojai, tačiau ir išskirtiniu įvaizdžiu, dėl kurio esu dėkinga dizainerėms. Joms puikiai pavyko atskleisti naują mano pusę“, – džiaugsmo neslepia atlikėja Justina.

Prie naujojo merginos įvaizdžio prisidėjo dvi žinomos dizainerės – Olga Filatova-Kontrimienė ir Aina Zinčiukaitė. Į šių dizainerių rankas savo įvaizdžius patiki ne vienas pramogų pasaulio atstovas, kuris siekia atrodyti itin stilingai ir išskirtinai.

Atlikėja Justina neslepia susižavėjimo naujuoju savo įvaizdžiu: „Specialiai sukurtas rūbas labai puikiai atspindi asmenybę – žaisminga, bet taip pat ir turinti griežtas formas. Labai šiuo įvaizdžiu džiaugiuosi, manau, kad jį išvysti bus galima ir koncertų metu.“

Fotografų komandai fotosesijos metu taip pat kilo išbandymas – įamžinti išskirtinį merginos žvilgsnį ir akis, į kurias daugelis gerbėjų dėmesį atkreipė dar Justinai dalyvaujant viename muzikiniame projekte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius