-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į sekso skandalą įsivėlusią Jolantą Leonavičiūtę nuo Monikos Šalčiūtės gina partneris

Vos prieš kelias dienas žiniasklaidą apskriejo sekso skandalas – šokių projekte dalyvausianti Jolanta Leonavičiūtė prisipažino filmavusis suaugusiems skirtuose filmuose, dariusi erotinius masažus. Didelio dėmesio sulaukusi asmeninė išpažintis nepraslydo pro akis kartu su ja šokių projektui besiruošiantiems kolegoms.
Jolanta Leonavičiūtė daro masažą
Jolanta Leonavičiūtė daro masažą / Stop kadrai

Vieni projektui „Šok su manimi“ kartu su Jolanta besiruošiantys dalyviai palaikė merginą ir guodė ją, kad visi daro klaidų ir tai – jau praeitis, o tuo tarpu kiti nevengė patraukti jos per dantį ir negailėjo karčių žodžių.

J.Leonavičiūtei kritikos pažėrė ir interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė, kuri šiuo metu kartu su Jolanta ruošiasi gruodį startuosiančiam projektui.

Mergina socialiniame tinkle su šypsenomis rašė, kad projektas, kuriame ji dalyvauja, labai spalvotas, nes jame be transvestitų yra dar ir porno žvaigždžių – po šiais žodžiais ji pasidalijo nuoroda į straipsnį apie J.Leonavičiūtės audringus praeities įvykius.

Aro Radevičiaus nuotr./Monika Šalčiūtė
Aro Radevičiaus nuotr./Monika Šalčiūtė

Pati Jolanta į tokius šokių projekto kolegės pasisakymus irgi turėjo ką pasakyti. „Tokios situacijos padeda atskirti,  kas tikra, o kas ne. O kiek veidmainių mūsų „show pramogų versle“... Apsimetinėję draugais ir draugėm atsiradus progai tik ir bando smeigt peilį į nugarą. Gėda dėl tokių tautiečių. Lietuviai gi esam. Čia gal prigimtis tokia???? P.S. Į šį sąrašą įeina ir kai kurie „Šok su manimi“ dalyviai“, – neslėpdama nuoskaudos socialiniame tinkle rašė J.Leonavičiūtė.

Apkalbų ir kritikos centre atsidūrusią šokių partnerę ginti puolė ir šokėjas Marius Gaižauskas – norėdamas užstoti J.Leonavičiūtę jis parašė atvirą žinutę pačiai M.Šalčiūtei.

Facebook nuotr./Mariaus Gaižausko žinutė Monikai Šalčiūtei
Facebook nuotr./Mariaus Gaižausko žinutė Monikai Šalčiūtei

„Kritikuoti kitus lengva, bet priimti kritiką sunku“, – Monikai rėžė mintį užbaigdamas M.Gaižauskas.

Šokių partnerio palaikymo sulaukusi J.Leonavičiūtė neslėpė dėkingumo: jo žinute M.Šalčiūtei pasidalijo ir savo socialiniame tinkle.

„Foto Pro“ nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
„Foto Pro“ nuotr./Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius