Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į televizijos ekranus grįžta projektas „Lietuvos talentai“

Televizijos projektas „Lietuvos talentai“ pavasarį sugrįžta į ekranus. Populiariausias pasaulyje talentų šou vėl ieškos unikalių žmonių. Analogų neturinčiame TV projekte laukiami visi, kurie nori pademonstruoti savo išskirtinį talentą šimtams tūkstančių žiūrovų. Pagrindinis projekto prizas – 10 tūkst. eurų.
„Lietuvos talentai“
„Lietuvos talentai“ / TV3 nuotr.

„Lietuvos talentų“ projekte visi talentai yra vienodai svarbūs ir įdomūs. Galbūt jūs grojate muzikos instrumentu, kuriate eiles, tapote, konstruojate, vaidinate, deklamuojate eilėraščius, užsiimate rankdarbiais, rodote magijos triukus, dresuojate augintinius ar turite dar kitą išskirtinį gebėjimą – projekte scenoje laukiami visi. Talentas nėra vien tik šokiai ar dainos – žiūrovai ir teisėjai visada itin vertina unikalius, dar niekur nematytus pasirodymus. Taip pat projekto scena yra galimybė išgarsėti ir muzikos grupėms, nes būtent čia jos gali atlikti savo kūrybos muziką, rašoma televizijos pranešime spaudai.

TV3 nuotr./„Lietuvos talentai“
TV3 nuotr./„Lietuvos talentai“

„Kartais slapčia tikime suradę sritį, kurioje mums puikiai sekasi, bet ne visuomet išdrįstame tuo pasidalinti su kitais. Po pertraukos į TV3 ekranus grįžtantis žiūrovų pamiltas projektas „Lietuvos talentai“ tai pakeis – kviečiame atsisakyti jus kaustančių baimių, išdrįsti surizikuoti ir leisti savo talentams atsiskleisti! Pagrindinė televizijos misija yra jaudinančių ir praturtinančių istorijų pasakojimas – būtent tokių, kokias išvysime šiame projekte.

Džiaugiamės galėdami prisidėti prie tokių talentingų žmonių istorijų kūrimo ir iš arti stebėti, kaip jie perlipa savo baimes ir patys sau kartelę ima kelti vis aukščiau. Tikime, kad pramogų išsiilgusiems žiūrovams tai suteiks geriausias emocijas, o dalyviams projektas taps jų raktu į sėkmę. Ne veltui sakoma, kad pasaulyje nėra dviejų tokių pačių žmonių – visame mes esame unikalūs. O tokie pat skirtingai nuostabūs yra ir mūsų talentai“, – sako televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Jei sugebate nustebinti savo draugus, neabejotinai nustebinsite ir šou teisėjus bei žiūrovus. Ypatingi talentai turi būti pastebėti ir projekto „Lietuvos talentai“ scena tam yra geriausia platforma. „Lietuvos talentų“ teisėjų kėdes užims žiūrovų mylimi scenos profesionalai, kurie yra neprilygstami savo srityje. Tačiau kas jie tokie, kol kas vis dar lieka paslaptyje...

„Lietuvos talentai“ tapo tramplinu į didžiąją sceną akordeonistui Martynui Levickiui, kuris dabar garsina Lietuvą visame pasaulyje ir koncertuoja prestižiškiausiose pasaulio scenose. Projekte taip pat išgarsėjo grupė „Bjelle ir PERU“, žonglierius Kasparas Bujanauskas, šokėjas Edgaras Kerpė, dantimis grojęs Mikas Stankevičius, iliuzionistai Algimantas Frankonis ir Antonas Lavrentjevas, mokslo šou rengiantis Pijus Vaškevičius, gatvės gimnastai „Project Mayhem“, jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė, akordeonistas Jonas Vozbutas bei daugelis kitų.

„Amerikoje talentų šou yra patys populiariausi – pasirodymai sulaukia milijoninių peržiūrų. Lietuva – taip pat ne išimtis. Talentų projektas visais sezonais lyderiauja reitingų viršūnėse. Neslėpkite savo talento – jau šiandien pildykite projekto dalyvio anketą. Tai ne tik unikali galimybė pasirodyti prieš visą Lietuvą, bet ir patirti gyvenime nepamirštamą nuotykį. Visai nesvarbu, kiek jums metų – talentas neturi jokių amžiaus ribų. Projekte laukiami tiek talentingi vaikai, tiek apie sceną svajojantys senjorai. Išaušo jūsų valanda – nepraleiskite progos“, – sako TV projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Anketą į projektą galima rasti televizijos internetiniame puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius