-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Į televizijos eterį grįžta telenovelių žvaigždė Natalia Oreiro

Moterų televizija TV8 savo žiūrovėms paruošė ypatingą dovaną: jau šį penktadienį į eterį sugrįžta garsioji Lotynų Amerikos melodramų žvaigždė Natalia Oreiro (37 m.). Pirmadienio-penktadienio vakarais 19.00 val. gražuolė pasirodys legendiniame seriale „Laukinis angelas“ („Muñeca Brava“).
Natalia Oreiro ir Facundo Arana seriale „Laukinis angelas“
Natalia Oreiro ir Facundo Arana seriale „Laukinis angelas“ / TV8 nuotr.

Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimui nominuota dainininkė, aktorė ir dizainerė Natalia Oreiro pasaulinės šlovės sulaukė 1998-aisiais – kaip tik tada, kai nusifilmavo seriale „Laukinis angelas“. Melodrama buvo parodyta daugiau nei 80 šalių ir visur sulaukė puikių žiūrimumo reitingų.

Spalvingoje Argentinoje filmuotoje melodramoje „Laukinis angelas“ pagrindinė herojė Milagros – našlaičių prieglaudoje užaugusi mergina. Mama mirė ją gimdydama, o kas jos tėvas, mergina nežino iki šiol.

TV8 nuotr./Natalia Oreiro seriale „Laukinis angelas“
TV8 nuotr./Natalia Oreiro seriale „Laukinis angelas“

Sulaukusi pilnametystės ir negalėdama ilgiau likti prieglaudoje, Milagros pradeda dirbti tarnaite turtuolių Di Karlosų namuose. Čia ji įgyja naujų draugų ir, deja, naujų priešų. Turtuoliai nepakenčia merginos netaktiškumo ir ūmaus būdo.

Milagros šiuose namuose sutinka gyvenimo meilę – įtakingą paveldėtoją Ivo Di Karlosą. Ivo – tikras vėjavaikis, pasipūtęs, lengvabūdis nesubrendėlis. Milagros – priešingai – tikinti ir ištikima optimistė. Nieko nuostabaus, kad nepastovusis Ivo turi daug merginų, o gražiosios tarnaitės meilės svajoms išsipildyti trukdo išpaikintos turtuolės. Tiesa, ir pačiai tarnaitei netrūksta gerbėjų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Natalia Oreiro
AFP/„Scanpix“ nuotr./Natalia Oreiro

Darbo dienomis 19.00 val. TV8 eteryje netrūks meilės, aistros ir intrigų. Įsimylėjėlių santykiai nuolat pulsuos tai pykčiu, tai susitaikymais, dėl senų jų tėvų klaidų kylančiais keršto, pavydo, godumo ir neišsipildžiusių ambicijų konfliktais. Seriale „Laukinis angelas“ atsiskleis labai aistringa meilės ir nuodėmingų praeities paslapčių istorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius