Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į televizijos eterį grįžtantis Jogaila Morkūnas: „Svarbu mokėti švęsti bet kokiomis sąlygomis“

Šios Velykos – kitokios, nei esame įpratę. Vietoje įprasto giminės susibūrimo tenka likti namuose ir su artimaisiais susitikti nebent šiuolaikinių ryšio priemonių pagalba. „Karantinas – tik laikina priemonė virusui suvaldyti. Jis viena dieną baigsis. Tačiau net ir tokiomis sąlygomis svarbu mokėti švęsti“, – sakė Jogaila Morkūnas.
Jogaila Morkūnas
Jogaila Morkūnas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Žinomas renginių vedėjas karantiną vertina kaip galimybę užsiimti kiek primiršta, bet mėgiama, įdomia veikla – būtent taip jis vertina sugrįžimą į televizijos eterį. „O šiaip laukiu karantino pabaigos, kuomet vėl galėsiu užsiimti savo įprastu darbu – renginių ir švenčių organizavimu bei vedimu“, – sakė J.Morkūnas.

Karantino pabaigos laukia ir žiūrovų išsiilgę muzikantai, atlikėjai. Kol negali su jais susitikti koncertų salėse, dainininkai išnaudoja galimybes koncertuoti nuotoliniu būdu.

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Jogaila Morkūnas
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Jogaila Morkūnas

Šitaip į savo klausytojus kreipsėsi Liveta ir Petras Kazlauskai, Donalda Meiželytė, Virgis Stakėnas, Egidijus Sipavičius, Kęstutis Jablonskis, grupė „Jonis“, Rūta Ščiogolevaitė, Romas Dambrauskas, Laura Remeikienė. Koncerto metu skambėjo linksmos, šviesios, lyriškos dainos – tos, kurias jau yra pamėgę šių atlikėjų klausytojai.

Būkite atsakingi, saugokite save ir kitus. Koncertas „Ačiū, kad liekate namie“ – antrąją Velykų dieną, pirmadienį, 18.30 val., tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius