Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į „X Faktorių“ po 6 metų grįžęs Renaldas pakerėjo Jazzu: „Tapau neobjektyvi“

Sekmadienio vakarą į žiūrovų ekranus sugrįš „X Faktorius“. Tai bus jau šeštasis televizijos šou sezonas. Šiame projekte gimė ryškiausios jaunosios kartos Lietuvos muzikos žvaigždės: Monique, Iglė, „120“, Alen Chicco, Monika ir daugybė kitų, įnešusių naujų vėjų į muzikos pasaulį.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Renaldas Malinauskas
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Renaldas Malinauskas / Natalijos Koinovos, TV3 nuotr.

Šimtai neatrastų, scenos, šlovės ir įvertinimo ištroškusių talentingų atlikėjų laukia savo šanso. Jaudulys, viltis ir pergalė – sumišusios emocijos belaukiant galbūt svarbiausio gyvenime verdikto. Jau pirmoje šou laidoje TV3 žiūrovai išvys nepamirštamų pasirodymų. Vienas tokių – Renaldo Malinausko iš Marijampolės pasirodymas. 24 metų vaikinas jau dalyvavo „X Faktoriuje“. Tiesa, prieš šešerius metus, pirmajame šou sezone. Tuo metu vaikinas buvo dvyliktokas.

„Visą gyvenimą laukdavau kitų žmonių palaikymo, bijodavau priimti sprendimus vienas. Visada norėdavau, kad kažkas pastumtų į priekį, klausdavau, kaip padainavau, ar gerai apsirengiau“, – „X Faktoriuje“ kalbės Renaldas. Projekto scenoje jis atliks maestro Vytauto Kernagio dainą „Žiemą vasarą“.

TV3 nuotr./ Renaldas Malinauskas
TV3 nuotr./ Renaldas Malinauskas

„Kaip man patinka ši daina… Ir dar, kai ji yra taip sudainuota. Yra toks paprastas dalykas – kai žmogus mane įtikina, aš pasidarau neobjektyvi, seku istoriją ir mėgaujuosi. Jausmiškai man tai buvo geriausias vakaro pasirodymas. O tai yra svarbiausia“, – kalbės šou teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Sudainuota labai lyriškai ir švelniai“, – vaikino pasirodymą girs Marijonas Mikutavičius.

„Šioje scenos yra retas atvejis, kad kas nors nesugadintų lietuviškos dainos. Labai skaniai, tvarkingai, jausmiškai pasirinkai ir sudėliojai. O čia yra svarbiausia“, – kalbės Saulius Urbonavičius-Samas.

„Mūsų darbo su jumis tikslas yra tai, kad jūs galėtumėte įsilieti į rinką: skambėti radijuje, važiuoti į koncertus, turėti savo auditoriją. Šis kūrinys laisvai galėtų suktis radijo stotyse“, – sakys Saulius Prūsaitis.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius