-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į žiniasklaidą ketinanti pasukti Gabrielė Martirosianaitė: būtų sudėtinga suderinti draugystes ir darbą

„Mis Lietuva 2008“ nugalėtoja Gabrielė Martirosianaitė (20 m.) po truputį žengia savo svajonės link: žiniasklaidoje arba viešuosiuose ryšiuose norinti dirbti mergina jau nuo vasaros užsiima pastarąja veikla.
Gabrielė Martirosianaitė
Gabrielė Martirosianaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nepavadinčiau to darbu, tai daugiau užsiėmimas, pagalba. Mane sieja bendri renginiai su žinomu virtuvės šefu, šokėju ir svorio metėju Ruslanu Bolgovu. Kartu darbuojamės, vienas kitam padedame, aš rengiu pranešimus spaudai kuomet jis ką nors organizuoja. Esame viena komanda“, – kalbėjo pranešimus apie R.Bolgovo patiekalų degustacijas rašanti mergina.

Save įsivaizduoju kaip gerą žurnalistę, nes jau žinau vieną pusę ir mokausi išmanyti ir kitą barikadų pusę: žurnalisto darbą, kas yra žiniasklaida ir ko jai reikia.

Apie darbą  žiniasklaidoje, viešuosiuose ryšiuose svajojanti mergina šiuo metu trečiame kurse studijuoja lietuvių filologiją. Gražuolė tikina, kad išklausiusi daugelio žmonių patarimus ji nusprendė pirma baigti lietuvių kalbos studijas, o vėliau stoti į žurnalistiką – būti lietuvių kalbos mokytoja G.Martirosianaitė neketina.

„Tai buvo apgalvotai pasirinktos studijos. Už poros metų baigsiu lietuvių kalbos studijas, o jos yra susijusios su viešaisiais pranešimais, prekių ar paslaugų reprezentavimu. Kalba yra pagrindinis ginklas, ją išmanyti reikia ir tokiam darbui reikia ją išmanančio žmogaus. Manau, kad vienaip ar kitaip mano ateitis bus susijusi su medija, viešaisiais ryšiais“, – įsitikinusi studentė.

Dabar dažnai pati žiniasklaidos akiratyje atsidurianti grožio konkursų dalyvė teigia, kad tokia patirtis jai gali padėti ateityje.

„Save įsivaizduoju kaip gerą žurnalistę, nes jau žinau vieną pusę ir mokausi išmanyti ir kitą barikadų pusę: žurnalisto darbą, kas yra žiniasklaida ir ko jai reikia. Manau, kad aš tokį supratimą turiu“, – kalbėjo ji.

Mergina nemano, kad žinomumas gali jai pakišti koją dirbant žurnalistinį darbą, kad jos pašnekovai gali būti apie ją susidarę išankstinę nuomonę. Daugybę pažinčių turinti Gabrielė nuogąstauja, kad jai draugus gali tekti kalbinti ir ne pačiomis maloniausiomis temomis.

„Aš negalvoju, kad mano pačios žinomumas kenktų mano darbui. Manau, kad būtų nelengva dėl kito dalyko – žmones, su kuriais aš bendrauju, leidžiu laisvalaikį, kuriuos aš laikau savo draugais ir kurie dabar yra žiniasklaidos akiratyje, kalbinti apie nemalonius dalykus. Gali būti sudėtinga suderinti asmeninius dalykus, draugystes ir pareigą atlikti darbą“, – teigė G.Martirosianaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius