Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

I.Valinskienė neigia, kad J.Smoriginas ją stumia į priekį

Politikė ir dainininkė Inga Valinskienė su žurnalu „Privatu“ dalijosi mintimis apie dalyvavimą projekte „Šok su manimi“. Moteris džiaugėsi, kad iki šiol nesulaukė aštrios komisijos nario J.Smorigino kritikos.
I.Valinskienė ir J.Smoriginas
I.Valinskienė ir J.Smoriginas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prakaitą šokių aikštelėje liejanti ir sėkmingai lieknėjanti moteris paauglystėje kompleksavo dėl aukšto ūgio ir dabar kartais nejaukiai jaučiasi šalia žemesnių vyrų. Inga ne kartą girdėjo užuominų iš choreografo J.Smorigino, kad didelis ūgis šokant turėtų būti kliūtis, tačiau tai moteriai visai nekliudo. Ji netgi tapo J.Smorigino favorite šiame televizijos projekte.

„Jurijaus, kaip komisijos nario, darbą stebėjau jau seniai. Girdėdavau jo aštrius komentarus ir kartais pati piktindavausi. Mano supratimu, jis nebijo būti savimi ir už tai Jurijų labai gerbiu. Aš morališkai buvau pasiruošusi aštriems J.Smorigino kirčiams. Nesu iš tų žmonių, kurie karštai reaguoja ir parodo savo momentines emocijas.

Save nuteikdavau, kad ramiai nurysiu visas aštrias Jurijaus kritikos strėles. Mano didžiai nuostabai, šito kol kas nereikėjo, jaučiu, jog jis man simpatizuoja. Aišku, man juokingi išankstiniai sprendimai ir kaltinimai, kad Smoriginas stumia Valinskienę į priekį. Iš to abu tik smagiai pasijuokiame“, – žurnalui „Privatu“ pasakojo moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius