Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ieva Daugirdaitė tapo „Chanel“ kosmetikos veidu Lietuvoje: „Svarbi ne tik išorė“

Daugeliui galėtų pasirodyti, kad buvimas modeliu yra pirmiausiai apie išorinį grožį, tobulą figūrą ir nesibaigiančius fotoaparatų blyksnius, bet visgi dizainerė Ieva Daugirdaitė, neseniai tapusi „Chanelbeauty“ ženklo Lietuvoje ambasadore, tikina, kad svarbiausia yra visuma, todėl prieš ją pasirenkant, garsaus ženklo atstovai paskambino jai su vaizdu, norėdami pažinti ir jos asmenybę.
Ieva Daugirdaitė
Ieva Daugirdaitė / Gedimino Žilinsko ir asmeninio archyvo nuotr.

„Chanel“ visuomenei kalba ne tik apie drabužius ir aksesuarus, bet ir apie kosmetiką. Būtent pastarajai produkcijai ir atstovauja Ieva Daugirdaitė Lietuvoje. Tiesa, tai nėra vien tik dekoratyvinė kosmetika – jie turi ir veido priežiūros produktų.

Ieva atstovauja ženklą kaip ambasadorė – turi galimybę išbandyti „Chanel“ naujienas, o vėliau, jeigu nori, pasiūlyti savo draugams ir sekėjams.

Asmeninio archyvo nuotr./Ievos Daugirdaitės apsilankymo Chanel mados namuose Paryžiuje akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Ievos Daugirdaitės apsilankymo Chanel mados namuose Paryžiuje akimirka

Ieva į žinią, kad tapo „Chanelbeauty“ veidu Lietuvoje, kaip pasakojo 15min, reaguoja pozityviai, tačiau vis dar yra nustebusi, kad „Chanel“ ženklas pasirinko būtent ją.

„Neklausiau jų, kaip ir kodėl mane jie pasirinko. Vis dėlto ši savotiška paslaptis man patinka, kad mane iš kažkur rado ir pasirinko. Juk Lietuva tokia maža, o aš joje esu apskritai maža smiltelė, todėl atrodo sunkiai suvokiama, kaip tai galėjo nutikti, kad kažkas tokio didelio galėjo sužinoti, kad aš egzistuoju“, – jausmingai pasakoja I.Daugirdaitė.

Žinoma moteris lankėsi „Chanel“ mados namuose Paryžiuje ir bendravo su ženklo atstovais akis į akį. Prieš vakarienę ji įteikė jiems dovanų iš Lietuvos – Kristinos Sabaliauskaitės knygą „Vilnius“ anglų kalba ir puokštę gėlių.

Asmeninio archyvo nuotr./Ievos Daugirdaitės apsilankymo Chanel mados namuose Paryžiuje akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Ievos Daugirdaitės apsilankymo Chanel mados namuose Paryžiuje akimirka

„Buvo labai įdomi patirtis, nes galėjau prisiliesti prie to, apie ką negalėjau nė pasvajoti. O dėl dovanų – buvo smagu atnešti kaip dėkingumo ženklą tai, apie ką yra Lietuva, supažindinti su savo kilme ir miestu, kuriame gyvenu. Sabaliauskaitės knyga man pasirodė tobulas variantas, nes joje yra trumpos novelės apie Lietuvos sostinę ir jos gyventojus anglų kalba, o rašytoja taip pat man yra tobula ir verta tokio dėmesio.

Ir, žinoma, gėlės. Jos patinka visiems, nes puošia namus. O ir jas išrenkame pagal savo skonį, todėl net ir puokštėje atsiskleidžia tam tikra asmenybės pusė“, – dėsto Ieva.

Apie šią žinią Ieva pasidalijo ir savo feisbuke:

„Tai yra mano vakarykštės dienos laimės fragmentai iš „Chanel“ mados namų Paryžiuje.

Priešistorė.

Beveik prieš metus gavau elektroninį laišką iš „Chanel“ mados namų, ar sutikčiau tapti jų atstovaujamu „Chanelbeauty“ veidu Lietuvoje (kaip ir kodėl man pačiai mįslė). Tuo metu visi buvome giliame karantine, todėl pirmas mūsų susitikimas įvyko virtualiai. Ir taip prasidėjo mūsų bendrystė.

Vakar įvyko mūsų realus, pirmas, susitikimas Paryžiuje. Turėjau didelę garbę būti pakviesta „Chanel“ mados namų į jų aplinką ir man paruoštą mažą turą su viską apvainikuojančia vakariene nuostabiame restorane.

Ačiū, „Chanel“, už suteiktą galimybę ir kad priėmėte mane į savo šeimą.

Simboliškai ateidama atnešiau krislą Lietuvos, K.Sabaliauskaitės knygą anglų kalba „Vilnius“ ir puokštę gėlių, kaip dėkingumo ir draugystės simbolį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius