Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ievos Narkutės premjera: pristato pirmąjį vaizdo klipą „Sakyk, kur tu“

Ieva Narkutė pristato naują dainą „Sakyk, kur tu“ ir jos vaizdo klipą. Tai pirmoji daina iš būsimojo jos albumo „Kai muzika baigias“, kuris bus išleistas spalio viduryje.
Ieva Narkutė
Ieva Narkutė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Ieva Narkutė

„Žmonės, būna, daug laiko ir jėgų atiduoda, kad surastų sau tinkantį, tą vienintelį. Daina „Sakyk, kur tu“ yra apie ieškojimą, kai atrodo, kad trokštamos savybės ar bruožai yra išsibarstę keliuose žmonėse ir mes nebežinom, kuris iš jų yra mums arčiausiai širdies. Tai apie pasimetimą, kai gyvenimas aplink eina kaip kaleidoskopo paveikslėliai, ir neaišku, kuris iš jų yra tas tikrasis, pirminis paveikslas. Tokiose situacijose man visada padeda kantrybė ir drąsa: drąsa jausti, drąsa pasitikėti neapčiuopiamais dalykais ir pasaulio vyksmais. Tikėjimas, jog „tamsa praeis“, o jai praėjus jau galima ir leisti „jausmams sparnus išskleist“, – sako I.Narkutė.

„Sakyk, kur tu“ – pirmas I.Narkutės vaizdo klipas, todėl ji šypsosi: „Dariau, ką man sakė, nes patirties neturiu. Čia, kaip pirmoj meilėj. Be to, buvo labai šiltas rytas ir , kai įbridau į upę, vanduo pasirodė visai ne šaltas. Dažnai gyvenime būna viskas ne taip baisu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio“.

Ievos Narkutės albumas „Kai muzika baigias“ bus pristatytas koncertais: spalio 16 d. – Klaipėdoje, „Žvejų“ rūmuose, 18 d. – Vilniaus Kongresų rūmuose, 24 d. – Kaune, VDU didžiojoje salėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius